OVO JE BIVŠA ŽENA ACE BULIĆA! Obnovio ljubav sa Anom Ćurčić, a posle plejade PEVAČICA, sa ovom zgodnom PLAVUŠOM dobio je decu
Foto: Petar Aleksić, Printscreen

OVO JE BIVŠA ŽENA ACE BULIĆA! Obnovio ljubav sa Anom Ćurčić, a posle plejade PEVAČICA, sa ovom zgodnom PLAVUŠOM dobio je decu

Stars -

Dragan Aca Bulić u žižu interesovanja javnosti dospeo je zbog rijaliti učesnice Ane Ćurčić, koja je ušla u šestu sezonu "Zadruge" zbog svog nevenčanog supruga, bivšeg robijaša Zvezdana Slavnića, međutim, njegova biografija je još devedesetih bila poznata javnosti.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen

Bulić, inače sin poznatog člana kriminalnog miljea Jusufa Bulića Juse, koji je u tom svetu bio još od sedamdesetih godina, godinama je privlačio pažnju medija zbog svog emotivnog života i velikog broja dama sa estrada sa kojima je bio u vezi nakon kraha ljubavi sa Anom.

Naime, nakon manekenki Svetlane Dimitrić i Agnete Azirović i pevačica Katarine Kaje Ostojić, Maje Nikolić i Dijane Janković, Aca se oženio i dobio dvoje dece, sina i ćerku, i to sa ženom potpuno van javne scene.

Aca Bulić
foto: Ata images

Bulić je inače nedavno postao i deda, kada je njegov sin Aleksandar dobio sina, a po svemu sudeći, više nije u braku sa odvažnom plavušom koja je uspela da, bar na neko vreme, ukroti biznismenovo srce.

Podsetimo, Ana Ćurčić je u emisiji "Narod pita" istakla da ona nije kriva za raskol Bulićevog odnosa sa izabranicom.

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track