ŠTA SE DEŠAVA SA ANOM NIKOLIĆ?! Ispred njene zgrade MUK, na prozorima navučene roletne, vrata IZGREBANA, a evo šta kažu komšije
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

stars

ŠTA SE DEŠAVA SA ANOM NIKOLIĆ?! Ispred njene zgrade MUK, na prozorima navučene roletne, vrata IZGREBANA, a evo šta kažu komšije

Stars -

Pevačica Ana Nikolić u poslednje vreme je u jeku skandala. Posebnu pažnju privukao je njen buran raskid sa menadžerom Sašom Mirkovićem, a nedavno se pojavio i snimak na društvenim mrežama gde su primetne rane i krateri na njenom licu.

Ana Nikolić
foto: Printscreen

Ekipa Kurir televizije posetila je komšiluk ove pevačice. Ispred njene zgrade vladao je muk, a na prozore su bile navučene roletene.

Komšije tvrde da imaju utisak da se sa njom nešto dešava u poslednje vreme. Dugo nije primećeno ni da je kućna pomoćnica ulazila u zgradu.

- Nisam je skoro video - rekao je gospodin kojeg je naša ekipa zamolila za izjavu nakon što je izašao iz zgrade u kojoj pevačica stanuje.

Jedna komšinica za nju nije imala reči hvale:

- Nemam baš najlepše mišljenje o njoj - rekla je kratko ona.

01:34

ŠTA SE DEŠAVA SA ANOM NIKOLIĆ?! Ispred njene zgrade MUK, na prozore navučene roletne, vrata IZGREBANA, a evo šta kažu komšije

Bilo je i onih koji su imali pozitivno mišljenje.

- Super mi je, kul mi je - rekla je jedna nasmejana prolaznica.

Ekipa Kurir televizije uspela je da uđe u zgradu, a ono što je bilo čudno jesu vrata koja su bila izgrebana, ali niko nije mogao da kaže kako su oštećenja na vratima nastala.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track