"TO SU IDIOTI! AKO TI SE NEKO NE SVIĐA OKRENI GLAVU, NEMOJ DA SLUŠAŠ" Sloba Radanović razočaran: Retki su danas dobri ljudi
Sloba Radanović, Foto: Kurir Televizija, Printscreen/TV Pink

kurir televizija

"TO SU IDIOTI! AKO TI SE NEKO NE SVIĐA OKRENI GLAVU, NEMOJ DA SLUŠAŠ" Sloba Radanović razočaran: Retki su danas dobri ljudi

Stars -

Sloba Radanović, pevač, koji je naklonjen veri, pokazuje svoju glavnu vodilju u životu.

- Ljubav je jedina stvar koja ne može da se potroši na ovom svetu! Što je više dajemo više je ima - započeo je razgovor Radanović.

Sa ekipom Kurir televizije, podelio je utiske sa krštenja njegovog sina jedinca.

Kaže da je sina krstio na Kosovu i Metohiji.

- Sve smo organizovali skromno, za kumove i prijatelje na Kosovu i Metohiji. O jednom trošku ćemo napraviti, kasnije i krštenje i svadbu i to proslaviti... - kaže Radanović.

03:35

SLOBA RADANOVI

On poštuje tradiciju i običaje i tako planira i za taj dan.

- Neće to biti klasična svadba. Samo će biti jedna proslava - otkrio je.

Jedna od osoba koja će zabavljati goste biće Baja Mali Knindža.

- On je jedna čista duša, čovek koji voli svoje i poštuje tuđe. Napravio mi je pesmu "samo jedno srce volim" - rekao je.

Podelio je neke neprijatne situacije sa koncerata, kao što je situacija kada su Breskvicu gađali satom u glavu, i njegovo ogromno razočarenje u današnju omladinu i njihovo vaspitanje.

- Jednom je neko bacio na mene led iz publike. To su idioti! Ako si platio kartu da slušaš - zašto ne slušaš? Ako ti se neko ne sviđa, okreni glavu nemoj da slušaš. Danas je omladina toliko iskvarena da je pojedinac onaj koji je dobar, a ne onaj koji je loš. Svako drugo dete je idiot i nevaspitan, a retki su danas dobri - kazao je Radanović razočarano.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja