SKANDALOZNE TVRDNJE O PONAŠANJU TARE SIMOV U PORODILIŠTU Sestru je dozivala sa "EJ, ALO", a od nje tražila KAFU, a to nije NAJGORE
Foto: Ata Images

SKANDALOZNE TVRDNJE O PONAŠANJU TARE SIMOV U PORODILIŠTU Sestru je dozivala sa "EJ, ALO", a od nje tražila KAFU, a to nije NAJGORE

Stars -

Tara Simov pre nekoliko dana se porodila i na svet donela sina kome su ona i njen partner dali ime Nikolaj. Bivša zadrugarka porodila se carskim rezom, a kako je rekla sada sledi oporavak.

Nju su ispred porodilišta sačekali partner, kao i njegova porodica, odnosno svekrva, a Tara je bila nasmejana i srećna.

Ipak, na društvenim mrežama se širi informacija da je bivša zadrugarka bila bahata tokom boravka u bolnici, te da je od medicinskog osoblja zahtevala da joj čine usluge.

Tara Simov
foto: Ata Images

- Nevaspitana. Iz bolničke sobe doziva sestru u prolazu sa: "ej, ej, aloo, ti". I kad je sestra ušla da vidi jel joj nešto treba, 'ladno je rekla: "donesite mi jednu srednju kafu". Posle je pušila u sobi i pravila haos kad su joj skrenuli pažnju - napisao je jedan tviteraš.

"Ma zato što je utripovala da je neko i nešto,pa onda ako nije po njenom kreće pretnja tužbom i histerijom", jedan je od komentara.

Tara Simov nije odgovarala na pozive.

Tara Simov
foto: Ata Images

Podsetimo, Tara je po izlasku iz porodilišta istakla da je izgubila dosta krvi.

- Odlično sam. Kako sam mislila odlično sam. Linija dovedena do savršenstva. Nikolaj je bolje nego ja. Dosta sam slaba. Carski rez sam imala, dosta krvi sam izgubila nije to uopšte lagana intervencija. Beba liči na mene - rekla je Tara.

kurir.rs/republika

Bonus video:

00:22

Evo kako je Tara Simov spremila sobu za sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track