SOČNI TRAČ U PROGRAMU UŽIVO: Opasna voditeljka ŽELI DA NAPAKOSTI KOLEGINICI NA OVAJ NAČIN! Pogrešila je što se zaljubila u njega
Foto: Kurir TV

KURIR TV

SOČNI TRAČ U PROGRAMU UŽIVO: Opasna voditeljka ŽELI DA NAPAKOSTI KOLEGINICI NA OVAJ NAČIN! Pogrešila je što se zaljubila u njega

Stars -

Nova rubrika emisije "Puls Srbije" nazvana "Nezaštićeni svedok" donosi intrigantne priče i do sada neispričane tajne, otkrivajući mračne i skrivene detalje iza najvećih skandala koji su bili nedostupni javnosti.

Voditelji ove uzbudljive rubrike, Ivan Gajić i Ljiljana Stanišić, vode gledaoce kroz priče koje će temeljito istraživati, pružajući im dublji uvid u pozadinske detalje i nepoznate činjenice.

Ivan Gajić, Ljiljana Stanišić
foto: Kurir televizija

Dok je rubrika "Abronoša" portala "Kurir" već poznata po otkrivanju intrigantnih detalja iz života poznatih ličnosti, "Nezaštićeni svedok" ide korak dalje, pružajući gledaocima mogućnost da saznaju još više o tim pričama. Ova nova rubrika zadovoljava radoznalost publike, istovremeno se pridržavajući odgovornog novinarskog pristupa.

Ivan Gajić, Ljiljana Stanišić
foto: Kurir televizija

U ovonedeljnom gostovanju Ljiljane Stanišić, voditelji su otkrili detalje o sukobu između dve poznate voditeljke. Jedna od njih se zaljubila u opasnog gospodina iz kriminogenog miljea, koji je bio simpatija druge voditeljke. Nakon što je veza otkrivena, njih dve su prekinule prijateljstvo i sada pokušavaju da naškode jedna drugoj. Opasna voditeljka planira da otkrije škakljive informacije o svojoj nekadašnjoj prijateljici, dok njanjava voditeljka upušta se u novu vezu sa bogatašem i planira putovanje na more.

13:40

OPASNA VODITELJKA ŽELI DA NAPAKOSTI DRUGOJ VODITELJKI OVAKO! Sočni trač u programu uživo: Pogrešila je što se zaljubila u njega

Rubrika "Nezaštićeni svedok" obećava još uzbudljivih priča iz sveta skandala i tajni, pružajući gledaocima mogućnost da se informišu i razmišljaju o temama koje su od velikog interesa za javnost.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track