SKANDAL! Anđela Đuričić umalo uhapšena nasred ulice - divljala i URLALA NA POLICIJU! Oni hitno ZVALI POJAČANJE (VIDEO)
Foto: Printscreen, Nemanja Nikolić

DRAMA

SKANDAL! Anđela Đuričić umalo uhapšena nasred ulice - divljala i URLALA NA POLICIJU! Oni hitno ZVALI POJAČANJE (VIDEO)

Stars -

Bivša, diskvalifikovana učesnica "Zadruge" Anđela Đuričić, koja je milione gledalaca tokom trajanja rijalitija često znala da šokira svojom bahatošću i bezobrazlukom, po svemu sudeći nastavila je s ovakvim modelom ponašanja.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen/Instagram

Naime, paparaco je u Nikšiću zabeležio Anđelinu brutalnu svađu s policijom, koja ju je ljubazno zamolila da zaustavi vozilo i tražila joj identifikaciona dokumenta na uvid, kako bi joj, u skladu sa zakonom koji je isti za sve građane, napisala propisanu kaznu.

Međutim, Đuričićeva nije htela ni da čuje, te je odbila da svoju vozačku dozvolu da na uvid i po starom dobrom običaju, počela da urla na organe reda i mira i "drži im slovo"! Tu bezobrazluku nije bio kraj - Anđela je nastavila da viče na pripadnike policije, a potom i da se raspituje "u kom reonu rade", kako bi, verovatno, ona preko svojih veza i kontakata "mogla da reaguje i interveniše".

Anđela Đuričić
foto: Printscreen

Okupljeni prolaznici bili su u šoku zbog bahatog ponašanja Anđele Đuričić, a službenici su, videvši da ne mogu da izađu na kraj sa njom, u pomoć pozvali pojačanje, te je ubrzo stigla još jedna patrola.

Policija je zaustavila da joj napiše kaznu jer je napravila grešku u saobraćaju, a ona je toliko vikala i histerisala, toliki haos napravila, da su ljudi iz kuća i poslovnih objekata izlazili da vide o čemu se radi! Sa policijom se ubeđivala pola sata, toliko je vikala da normalno nije bilo! Odbila je vozačku dozvolu da im da... Na kraju su zvali još jedno policijsko vozilo jer je histerisala i nisi mogli sa njom da izađu na kraj - izjavio je očevidac, koji je insistirao da ostane anoniman.

Kurir.rs/ Pink.rs

Bonus video:

00:40

Evo gde je osvanula Anđela Đuričić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja