LETO JE, A ON VEĆ ZAKAZAO NOVOGODIŠNJE KONCERTE: Ove godine 51. put nastupiće u Beogradu! Željko Samardžić je apsolutni rekorder
Foto: Promo

tradicija

LETO JE, A ON VEĆ ZAKAZAO NOVOGODIŠNJE KONCERTE: Ove godine 51. put nastupiće u Beogradu! Željko Samardžić je apsolutni rekorder

Stars -

Nakon što je prošle zime, Beograđanima priredio čak četiri koncerta u MTS Dvorani, Željko Samardžić ove godine tradicionalne novogodišnje nastupe održaće 21. i 22. decembra na istom mestu.

Na "daskama" nekadašnje Dvorane Doma sindikata, Samardžić će i ove zime specijalno za svoju publiku upriličiti koncerte, kojim će podsetiti na neke od svojih čuvenih pop hitova, iz svog hitovima bogatog opusa.

Željko Samardžić
foto: Promo

Tako će 21. i 22. decembra ljubitelji Samardžićeve muzike moći da čuju retrospektivu najvećih hitova poput: "Grlica", "Sipajte, još jedan viski", "Da me nije", "Dobar dan tugo", "Bože čuvaj tu ženu", "Ljubavnik", "9000","Možda","Nisi ti za male stvari", kao i pesme novijeg datuma. Samardžić, poreklom iz Mostara, najveće uspehe ostvario je u Beogradu, gde je 1996. godine održao svoje prve koncerte u Sava Centru (tri dana uzastopno).

Željko Samardžić
foto: Promo

Danas važi za omiljenog pevača na svim prostorima bivše Jugoslavije, kao i na Balkanu. Albumi "Sudbina" i "Sećanje na ljubav" doprineli su njegovom enormnom uspehu i svrstavanju u red najpopularniji pevača zabavne i pop-muzike na ovim prostorima. Nosilac je brojnih muzičkih nagrada i priznanja, te je svojevremeno na festivalu "Pesma Mediterana" u Budvi osvojio nagradu s pesmom "Sipajte još jedan viski". Svojim pevačkim umećem osvaja priznanja i na festivalima "Sunčane skale", "Budva", "Zrenjanin", prestižne nagrade "Oskar popularnosti", "Zlatni Melos" i pevač godine.

Željko Samardžić
foto: Promo

Do sada je u Beogradu održao 40 koncerata u Sava Centru, zatim 5 u Beogradskoj areni, ali kada je prvi put održao koncert u Kombank Dvorani 2021, današnja mts Dvorana, priznao je javno da mu je to jedan od najdražih koncerata u Beogradu. Naredne 2022. u ovoj sali nastupao je četiri puta, što znači da će u decembru pred Beograđanima pevati 51. put i po tome je apsolutni rekorder.

Kurir.rs

Bonus video:

01:16

U GODINAMA SAM KAD SE LAKO RASPLAČE, UGLAVNOM ZBOG OVOGA! Željko Samardžić i Kaliopi ukrstili note: Ovo su imali da kažu za duet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track