"BIĆU VEČITO POLUGOLA!" Nataša Bekvalac progovorila o svom provokativnom stajlingu i o NAJVEĆEM KOMPLIMENTU koji je ikada dobila
Foto: Kurir televizija

stars

"BIĆU VEČITO POLUGOLA!" Nataša Bekvalac progovorila o svom provokativnom stajlingu i o NAJVEĆEM KOMPLIMENTU koji je ikada dobila

Stars -

Od momenta od kad se pojavila na srpskoj muzičkoj sceni ljubavni život pevačica Nataše Bekvalac u žiži je interesovanja medija.

Nedavno je zbog posla stavila crnu periku, a budući da je plava boja kose njen zaštitni znak ekipa Kurir TV bila je znatiželjna da sazna da li je nekada zbog ljubavnih problema promenila boju kose.

puls
foto: Kurir televizija

- Imam slabašnu kosu, tako da nije bilo dovoljno vekih problema da bih to radila - rekla je Nataša.

Pesma koju često izvodi na nastupima jeste "Nađi novu ljubav" Saše Matića:

- Pesma "Nađi novu ljubav" je na mom repertoaru, a pevam je uglavnom na kraju nastupa kad publika ne želi da ode, a to je često. Prelepa mi je ta pesma i često pomislim koliko je emotivan čovek koji ju je napisao. Volim pesme muških izvođača.

Nedavno ju je majka kritikovala zbog haltera koji je nosila u jednom spotu, što je ona prokomentarisala sledećim rečima:

- Moja mama se nikad neće pomiriti sa činjenicom da ću ja večito bitii polugola. Smatram da su sve žene lepe i ne vidim nikakav problem u tome da žena u granicama pristojnosti želi da pokaže svoje telo.

01:48

BIĆU VEČITO POLUGOLA! Nataša Bekvalac progovorila o svom provokativnom stajlingu i o NAJVEĆEM KOMPLIMENTU koji je ikada dobila

Na pitanje koji je najlepši kompliment koji je dobila u životu, Nataša je odgovorila.

- Milslim da takav kompliment tek sledi. Ja ono najlepše uvek očekujem.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track