KO JE BIVŠA ŽENA JOKSIMOVIĆA? U braku bili 22 godine, jednom 13 meseci bili razdvojeni, preživeli GUBITAK, a evo čime se na Nevena
Foto: Marina Lopičić

KO JE BIVŠA ŽENA JOKSIMOVIĆA? U braku bili 22 godine, jednom 13 meseci bili razdvojeni, preživeli GUBITAK, a evo čime se na Nevena

Stars -

Glumac i voditelj Saša Joksimović iznenadio je sve objavom na društvenoj mreži Instagram da se razveo od supruge Nevene posle više od dve decenije braka.

- Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment - napisao je glumac.

Saša Joksimović
foto: Printscreen

Glumac je u braku sa Nevenom proveo duže od dve decenije živi, a malo ko zna da je ona producentkinja. Iako se nisu često pojavljivali zajedno u javnosti, kada ih je publika imala prilike da ih vidi, nisu krili ljubav i pažnju.

Njihov brak upotpunio je sin Ilija, koji je sada već u tinejdžerkim godinama. Iako su želeli još dece supruga poznatog glumca, Nevena, izgubila je jednu bebu.

- Svako prolazi kroz teške momente. I mi i vi, i čitaoci ovog intervjua. Mudrost i lepota života leže u tome da takve trenutke iznesete na pravi način. Koji je pravi bira svako za sebe. Kada je najteže, pronađemo sitnice u kojima uživamo i tada se uzdižemo kao feniks ‒ iskreno je pričao Saša jednom prilikom za Stori.

Saša Joksimović
foto: Damir Dervišagić

Glumac nije ranije krio da je bio srećan pored Nevene i često je isticao njene brojne kvalitete.

- Koliko hvalim svoju ženu, misliće ljudi da preterujem. Međutim, bukvalno nikada nije pokazala ljubomoru. Razlog je jednostavan, sigurna je u sebe. Sigurna je u mene. Svesna je svojih kvaliteta i često mi u šali kaže: 'Ja još nisam srela ženu koja može meni da stane na crtu'." Ona je, neverovatno, s godinama sve lepša i neprestano radi na sebi - ispričao je Saša.

Saša Joksimović
foto: Marina Lopičić

Kao i većina parova, i Nevena i Saša imali su i ranije krize i iskušenja.

- Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja, naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi neko za nju rekao da je neobična, čak i turbulentna - objasnila je Nevena jednom prilikom za magazin "Gloria" i dodala:

Saša Joksimović
foto: Marina Lopičić

- Mogu da pričaju šta god hoće, ali da biste tolike godine ostali zajedno, najbitnija je ljubav. Važno je i to da vam je zanimljivo s partnerom. Saša i ja možemo dvadeset dana da budemo zatvoreni negde i da nam ne bude dosadno.

kurir.rs

Bonus video:

05:13

TRUDIM SE DA SINU USADIM TRADICIONALNE VREDNOSTI! Saša Joksimović progovorio o porodici i otkrio kako vaspitava sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja