SVE ŽENE ACE BULIĆA SA JAVNE SCENE: Lepotica mu rodila dvoje dece, pevačica posvetila pesmu, a manekenke su bile njegova slabost!
Foto: Kurir televizija

FETIŠ SU POZNATE DAME

SVE ŽENE ACE BULIĆA SA JAVNE SCENE: Lepotica mu rodila dvoje dece, pevačica posvetila pesmu, a manekenke su bile njegova slabost!

Stars -

Biznismen i fudbalski trener Dragan Aca Bulić tokom svoje burne biografije godinama je privlačio pažnju jer je povezivan sa brojnim damama, kako sa javne scene, tako i van nje.

Aca Bulić
foto: Printscreen Magazin In

Poslednjih meseci našao se u epicentru medijskog interesovanja, jer je njegova prva ljubav Ana Ćurčić ušla u "Zadrugu 6" zbog prevare njenog tadašnjeg partnera, Zvezdana Slavnića.

Naime, sina i ćerku, Aca je dobio sa suprugom Bibom Bulić, koja je van javne scene.

Biba Bulić
foto: Printscreen

Biba je danas fudbalski agent i iako je imala dužu, plavu kosu, ona je sada drastično promenila svoj imidž i potpuno je neprepoznatljiva, a važila je nekada za pravu lepoticu.

Naime, Bulićeva još uvek zakonita supruga je sada skratila kosu, prefarbala se u belo, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, poručuju joj da svakako dobro izgleda.

Pre nego što se oženio i dobio dvoje dece, Aca Bulić je bio sa ovim fatalnim ženama sa javne scene, a manekenke su bile njegova slabost. U pitanju su Svetlana Dimitrić i Agneta Azirović.

Maja Nikolić
foto: Dejan Milićević

Zatim pevačice Katarina Kaja Ostojić i Maja Nikolić, koja mu je čak posvetila i pesmu.

- Oni se hvale nekim kriminalcima i jakim ljudima, ja sam u vezi bila s Acom Bulićem i njemu sam posvetila pesmu "Ubile me, Dragane, Dragane" jer je njemu pravo ime Dragan. Tako da to što oni pričaju su smešne priče - rekla je Nikolićeva jednom prilikom.

Aca Bulić
foto: Printsceen

Podsetimo, Aca Bulić, obnovio je nedavno svoju ljubavnu vezu sa Anom Ćurčić, sa kojom je bio pre 26 godina.

- Morate da me razvedete u Londonu, da bismo pričali o veridbi, svadbi i tako dalje. Morao bih da odem tamo zvanično da se razvedem sa suprugom. Petnaest godina i iskreno da ti kažem, meni je to samo papir. I meni i njoj, i sa njom sam u super odnosima. Iskreno, mislio sam da se neću više ženiti - rekao je Aca.

Kurir.rs/Informer/Blic

Bonus video:

09:09

Aca Bulić, gospođa Mila i Milena Kačavenda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track