BILA FATALNA ZA MUŠKI ROD, OSVAJALA ESTRADU, A ONDA NESTALA! Sad je baka i u 6. deceniji je BOMBA! Ovako izgleda Buba Miranović!
Foto: Printscreen/Premijera

san mnogih

BILA FATALNA ZA MUŠKI ROD, OSVAJALA ESTRADU, A ONDA NESTALA! Sad je baka i u 6. deceniji je BOMBA! Ovako izgleda Buba Miranović!

Stars -

Buba Miranović devedesetih godina bila je san mnogim muškarcima. Izvajano telo, lepo lice i ljubičasta kosa bili su dovoljni da se za njom svako okrene.

Buba Miranović
foto: Printskrin/Jutjub

Tada su govorili da je baš ona fatalna po muški rod, ali je ona vešto skrivala svoj privatni život. Pevačica je sa mužem dugo živela u Kanadi, a on se nikada nije eksponirao.

Danas je ponosna baka, koja je i dalje prava bomba. I u šestoj deceniji, kako komentarišu mnogi, izgleda kao milion dolara. Jednu promenu je napravila u svom izgledu - odrekla se ljubičaste kose i već nekoliko godina je crnka.

Buba Miranović
foto: Printskrin Youtube

Pevačica je završila srednju medicinsku i muzičku školu, nakon čega je upisala Pravni fakultet. Udala se sa samo 19 godina, a posle pet godina života u Torontu, vratila se u Srbiju. Posvetila se muzičkoj karijeri i bila je jedna od najpopularnijih, ali i najlepših pevačica.

Njeno pravo ime je Biljana Bosiljčić. U jednom momentu je rešila da se povuče iz javnosti i deset godina je nije bilo nigde. Sad se pojavi na nekom od dešavanja, ali muzički nije aktivna.

U intervjuu za Kurir, koji je dala pre izvesnog vremena, pričala je o povlačenju sa estrade, ali ni ona sama nije znala da objasni iz koga razloga je do toga došlo.

Koncert Dare Bubamare, Dara Bubamara, Buba Miranović
foto: Dragana Udovičić

- To je pitanje na koje ja nemam odgovor! Da li je došlo do prezasićenja ili je nešto drugo u pitanju, ne znam, jer je muzika moja ljubav, zapevam čak i kad sam na privatnim veseljima, ali se nekako ugasilo. Odbila sam jedan, drugi, treći vikend da radim i sve je stalo.

Tada je rekla da joj estradni svet ne nedostaje.

- Mene da bi razočarali treba da mi je stalo, a meni na estradi nije stalo ni do koga da bih dala svoju emociju i doživela razočaranje. Sa svima razgovaram, družimo se s vremena na vreme, kolege me poštuju, a i ja njih".

Buba Miranović
foto: Printscreen/Instagram

Priznala je da sebe nikada nije doživljavala kao fatalnu ženu.

- Nikada sebe nisam doživljavala kao neku lepoticu. Meni je najlepša žena bila Snežana Savić. Ja sam samo lepe stvari doživljavala u ovom poslu otkako sam se pojavila na javnoj sceni. Jednom prilikom, kad sam se ofarbala u crno, majka mog druga mi je rekla: "Molim te, vrati se u svoju prirodnu ljubičastu boju."

Otkrila je i kako je došla na ideju da se ofarba u ljubičasto:

Buba Miranović
foto: Printscreen/Instagram

- Bila sam u Cirihu s drugaricom. Ugledala sam u jednom salonu devojku kojoj je frizer pripremao takvu boju za farbanje. Ušla sam u salon i rekla: "Hoću i ja da budem takva." Na taj način farbalo se samo na tom mestu. On mi je otkrio tajnu, a ja sam kupila nekoliko blanša i otišla kod svog frizera. Prvi put sam postala narandžasta. Trebalo mi je dva, tri meseca da izvučem boju koju sam htela. Tada, da sam gledala šta drugi misle, nikad se ne bih tako ofarbala.

Buba Miranović
foto: Printscreen/Instagram

Ona je u ntervjuu i ispričala kako danas provodi vreme, ali i kako se oseća kao baka.

- Rasterećeno. Mnogo lepo, emocija je ista kao prema detetu. Ja sam bila panik taster majka, ali sada sam sve prepustila ćerki i zetu.

Kurir.rs

Bonus video:

01:28:58

SCENIRANJE 04.06.2023. DRAGANA KATIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track