OVU KUĆU UNIŠTILA JE MILJANA KULIĆ! Upala na tuđ posed, reagovala POLICIJA! Evo gde je radila pre rijaliti karijere (FOTO)
Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović, Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Kurir

godinama se pričalo o ovim mestima

OVU KUĆU UNIŠTILA JE MILJANA KULIĆ! Upala na tuđ posed, reagovala POLICIJA! Evo gde je radila pre rijaliti karijere (FOTO)

Stars -

Već godinama je glavna tema u medijima odnos rijaliti zvezde, Miljane Kulić i pevača, Mišela Gvozdenovića.

Čuvena Miksi bi trebalo da uđe u novu sezonu Zadruge, a pre nego što je postala poznata bila je prava progoniteljka, te se tako iz Niša preselila u Čačak kako bi bila bliže njenom omiljenom pevaču Mišelu.

Ipak, ona nije bila samo fan, već je prešla u fanatizam, pa je tako opsedala njegovu kuću, stalno je posećivala, dolazila nepozvana, da bi kasnije i preskakala ogradu, farbala kuče i kuću u roze, a čak jednom i polomila prozor od kupatila, a kako izgleda njegova kuća pogledajte ispod:

1 / 4 Foto: Kurir / Lazar Stanušić

Miksi je nabavljala brojeve poznatih i tako ih zvala po ceo dan i celu noć. Ona nije samo uznemiravala poznate, već im je otkazivala nastupe, preusmeravala telefonske pozive i posećivala porodične kuće.

Kako bi bila što bliža Mišelu, Miksi se u jednom momentu i zaposlila u Čačku.

Na našu žalost kafana je u momentu posete bila zatvorena, ali smo uspeli da razgovaramo sa prolaznicima.

"Istina je, Miljana je radila baš ovde i mogu vam reći da smo je svi obožavali, ona je oduvek bila glavna u društvu, a pola grada je samo zbog nje dolazilo u ovaj lokal" - kaže jedan prolaznik, dok je drugi imao nešto drugačije mišljenje:

"Tačno je da je radila ovde, ali se sećam kako je pričala da je bila deo nekog elitnog resotrana, e to nije tačno. Miljana je posao obavljala samo u ovoj kafani, a da se tu tražilo mesto više baš zbog nje je istina" - tvrdi meštanin,a kafana izgleda ovako:

1 / 5 Foto: Kurir / Lazar Stanušić

Kurir / Lazar Stanušić

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja