DAVID DRAGOJEVIĆ ŠOKIRAO PROLAZNIKE! Uhvaćen u Budvi, svi začuđeni njegovim okruženjem! Evo šta je radio u Starom gradu! (FOTO)
Foto: Kurir

paparaco

DAVID DRAGOJEVIĆ ŠOKIRAO PROLAZNIKE! Uhvaćen u Budvi, svi začuđeni njegovim okruženjem! Evo šta je radio u Starom gradu! (FOTO)

Stars -

David Dragojević odmah nakon svadbe sestre Suzane spakovao je kofere i otišao u Budvu.

Naša ekipa spazila ga je u večernjim satima u Starom gradu u Budvi sa četiri prijatelja. Oni koji su ga videli bili su začuđeni što nijedne devojke nije bilo u njihovom društvu.

David Dragojević
foto: Kurir

On se smestio u stolicu i naručio vodu. David i na odmoru ništa izuzetno vodi računa, pa izbegava alkohol u šta smo se i mi uverili. Bio je ozbiljan, stalno je nešto gledao na telefonu, kucao poruke, pričao s prijateljima i nije ga ni interesovalo šta se dešava oko njega. Podsetimo, samo dan ranije, njegova majka Biljana Dragojević pretrpela je štetu na svom frizerkom salonu usled oluje koja je razarala sve pred sobom.

Kao što je Kurir pisao, a što je ona i objavila na Instagramu, suncobran iz dvorišta se srušio na izlog, te je stakla bilo na sve strane, a i saksije su odletele.

Kurir.rs

Bonus video:

03:13

David Dragojević na finalu Zadruge 5

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja