LUNA ĐOGANI PRED POROĐAJ OTKRILA KAKO PODNOSI VRUĆINU! Našalila se na svoj račun i objavila novu fotku iz lifta, HIT! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

DUHOVITA

LUNA ĐOGANI PRED POROĐAJ OTKRILA KAKO PODNOSI VRUĆINU! Našalila se na svoj račun i objavila novu fotku iz lifta, HIT! (FOTO)

Stars -

Luna Đogani uskoro postaje mama po drugi put, a njena ćerka Mia dobiće drugaricu za ceo život.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Nedavno je objavila fotografije sa odmora i posle dužeg vremena pokazala trudnički stomak, a sada je otkrila kako podnosi vrućine i to na jako duhovit način.

Naime, Luna je objavila stori iz lifta gde je obučena u laganu letnju haljinicu i napisala:

- Kako guraš po vrućini? Evo, kotrljam se.

Luna Đogani
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Luna je sa svojim partnerom nedavno otkrila i ime koje će dati svojoj mezimici, te će se druga ćerka zvati Lara.

Lara - značenje imena

Značenje imen Lara je dvojako, te ako se uzme u obzir da potiče od grčke reči „laros“ tačnije od latinskog „laurus“, može da znači „ona koja štiti“; „žena zaštitnica“; „pobednica“ ali i „ona koja je slatka, mila ili draga“, jer bukvalni prevod sa grčkog jezika pomenute reči „laros“ ima značenje „slatko, slatkiš, šećerlema“.

Kada se sa druge strane uzme u obzir starorimsko značenje reči „lar“ ili latinsko značenje reči „laurus“, Lara se može „protumačiti“ i kao „pobednica“; „junakinja“; „kućepaziteljka“; „pravda“; „borac za pravdu“; ili kao „žena koja štiti tuđe i pomaže u nevolji“.

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja