SRPKINJA JEDNA OD NAJBOGATIJIH ŽENA SVETA! Muž milijarder iz Palestine, zovu je ARAPSKA PRINCEZA, vila u Egiptu, stan u Parizu...
Foto: Printscreen/Instagram

okružena luksuzom

SRPKINJA JEDNA OD NAJBOGATIJIH ŽENA SVETA! Muž milijarder iz Palestine, zovu je ARAPSKA PRINCEZA, vila u Egiptu, stan u Parizu...

Stars -

Nekadašnja manekenka iz Sremske Mitrovice Anika Božić ima život iz snova. Nakon što se udala za milijardera iz Palestine Jusufa Al Saraja ona uživa u svili i kadifi.

Anika Božić
foto: Printscreen/Instagram

Luksuz je svuda oko nje, ima kuće na raznim krajevima sveta, zovu je Arapska princeza i jedna je od najbogatijih žena na svetu.

Ima sina kojem je maksimalno posvećena. Ona svoju porodicu drži daleko od medija, a na društvenim mrežama postavi tek poneku sliku svog jedinca.

Ljubav sa sadašnjim suprugom rodila se iz njihovog prijateljstva. U domaćim medijima su ga nazivali princom, ali je ona demantovala da njen izabranik nosi tu titulu.

- Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Ako je neko poreklom Palestinac, ne može da bude šeik ili princ. Pretpostavljam da je od prvog momenta reč princ bila korišćena kao metafora - izjavila je tada Anika.

Božićeva mnogo putuje i to objavljuje na svom Instagramu. I dalje ima savršenu liniju, a od garderobe koju nosi i destinacija koje posećuju mnogima zastaje dah.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

Ima vilu na plaži u Egiptu i stan u samom centru Pariza pa je najčešće u glavnom gradu Francuske. Luksuzna nekretnina poseduje salon, kuhinju, trpezariju, spavaće sobe sa kupatilima, pomoćne prostorije, terasu, baštu, bar na otvorenom i prostorije za zaposlene.

I u vili u Egiptu ima salon za prijem, ali i više spavaćih soba sa kupatilom, biblioteku i bazen.

Kurir.rs

Bonus video:

02:18

JA NEĆU DA SE POTPIŠEM, NEKE STVARI SE PROSTO NE RADE! Emina Jahović progovorila o koleginici sa kojom je imala VELIKI PROBLEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track