ZORICA MARKOVIĆ VENČAĆE ANU ĆURČIĆ I ACU BULIĆA?! Pevačica progovorila o prijateljstvu sa bivšom zadrugarkom: Vrlo rado ću...
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

kume

ZORICA MARKOVIĆ VENČAĆE ANU ĆURČIĆ I ACU BULIĆA?! Pevačica progovorila o prijateljstvu sa bivšom zadrugarkom: Vrlo rado ću...

Stars -

Zorica Marković prethodne noći gostovala je u emisiji "Narod pita" i progovorila o odnosu sa Anom Ćurčić, ali i njenom odnosu sa Acom Bulićem.

Pevačica je priznala i da li bi bila kuma na njihovom potencijalnom venčanju s obzirom da je ona bila jedino rame za plakanje Ani tokom boravka u Beloj kući.

Zorica Marković
foto: Printscreen

- Pozdravi najveću zvezdu rijalitija i pitaj odkud toliko mržnje prema njoj od Miće, Ermine, Žane i Mikice - glasio je komentar sa Tvitera.

- Ma dobro, otkud znam što mrze, pogrešnu stranu su držali, to je kao emocija pa smo neutralni, ja sam se držala jednog stava, to je Ana Ćurčić, taj gornji donji dom mi je bezveze. Nije lepo što su se svi toliko vređali. - rekla je Zorica.

- Hoćete li biti kuma Ani i Aci ako se venčaju? - glasilo je pitanje sa Tvitera.

- Vrlo rado, ako me pozovu - rekla je Zorica.

- Zorka, gde vozi onaj tvoj autobus, celu sezonu sam pratio, hoćete li se vi i Lepi Mića smuvati? - glasio je komentar.

Zorica Marković
foto: Printscreen

- Ja ne mogu da se naljutim na njega, on je vrlo seksi, za svoje godine izgleda top - rekla je Zorica.

- Mića je stalno tvrdio da je to skalamerija, na osnovu onoga što je Ana pričala to je za mene jako teška i tužna priča. Ja sam joj verovala, ali ja je nisam osuđivala za ponašanje, za uvrede. - rekla je Zorica.

- Mnogi u Zadruzi su rekli da si sedela na dve stolice, da si podržavala Anu, a da si i Zvezdanu govorila Zveki ti si moj brat.. - dodao je voditelj.

- On vrlo dobro zna, ja sam samo pitala da li mogu da popričaju kao dvoje normalnih ljudi. Nije bilo prijatno gledati, koja se samo Boga plaši. Ja ne mogu da Anu Ćurčić napadam ako me nije dirala - rekla je Zorica.

Kurir.rs

Bonus video:

02:49

Zorica Marković napravila haos u Vrnjačkoj Banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja