OD ZAVODLJIVE INDIJANKE DO VATRENE MEKSIKANKE - Sandra Afrika sve izludela novom reklamom (VIDEO)
Foto: Promo

OD ZAVODLJIVE INDIJANKE DO VATRENE MEKSIKANKE - Sandra Afrika sve izludela novom reklamom (VIDEO)

Stars -

Atraktivna pevačica predstavila igre popularnog provajdera Expanse Studios

Zanosna pevačica Sandra Afrika ponovo je u centru pažnje! Ovoga puta, probila je sve granice i ponovo nas očarala svojim šarmom i harizmom u najnovijoj reklami za Meridianbet.

Uzbudljivim video spotom, Sandra nas vodi na nezaboravno putovanje kroz različite svetove igre, donoseći nam eksploziju uzbuđenja i šansi za velike dobitke!

U saradnji sa priznatim provajderom Expanse Studios, Meridianbet je odlučio da na jedinstven način predstavi četiri vrhunske slot igre koje će oduševiti ljubitelje dobre zabave. Svaka igra je posebna i pruža nezaboravno iskustvo igračima:

Ali, to nije sve! Pored uživanja u ovim izvanrednim igrama, Meridianbet je pripremio i poseban događaj koji će oduševiti sve igrače - PINATA LOCA MADNESS TAKMIČENJE!

Meridian Bet
foto: Promo

Uskočite u avanturu koja vam pruža neodoljivu priliku za osvajanje fantastičnih nagrada, a glavna je ni manje ni više nego PUTOVANJE ZA DVE OSOBE DIREKTNO U ČAROBNI MEKSIKO! Očekuju vas nezaboravni trenuci na prelepim plažama, bogata kultura, tradicionalna kuhinja i doživljaji za pamćenje.

Ne propustite priliku da se prepustite čaroliji slot igara i učestvujete u uzbudljivom takmičenju koje vam može doneti ne samo bogate nagrade već i nezaboravno putovanje. Ukoliko još uvek nemate online nalog u Meridianu – REGISTRUJTE SE već danas jer vas čeka i 4.000 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE!

Pratite Sandru Afriku i upustite se u ovu neverovatnu avanturu sa Meridianbet kladionicom i Expanse Studios igrama!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja