"BIĆE NEŠTO NEVIĐENO NA BALKANU" Zorica i Aca Bulić pokreću ZAJEDNIČKI BIZNIS, ulažu milione a sve podseća na svetsku priču!
Foto: Ana Paunković, Dragan Kadić

ima da gori

"BIĆE NEŠTO NEVIĐENO NA BALKANU" Zorica i Aca Bulić pokreću ZAJEDNIČKI BIZNIS, ulažu milione a sve podseća na svetsku priču!

Stars -

Nakon izlaska iz "Zadruge 6" Zorica Marković i Ana Ćurčić su jednom prilikom zajedno izjavile da imaju u planu da osnuju zajednički biznis, te da neće mnogo čekati na taj potez.

Ana Čurčić, Zorica Marković
foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

Naime, nakon pomirenja Ane i njenog bivšeg ova ideja se mnogo svidela Aci Buliću, koji je odmah ušao u pregovore sa pevačicom oko zajedničkog poslovanja.

- Aca je bio oduševljen tom idejom i odmah se dao u akciju. Kako su i Zorica i on ljudi koji su u tom poslu godinama, tačno su znali koga će da pozovu i sa kim da se posavetuju oko detalja - navodi naš izvor i dodaje:

Aca Bulić
foto: Printsceen

- Biće nešto do sada neviđeno na Balkanu. Ulaganja su ogromna, što zbog lokacije koja je top, što zbog enterijera koji će podsećati na svetske priče, a opet će zadržati onaj balkanski šmek. Aca je nedavno otvorio objekat sinu u Knez Mihailović, te očigledno nastavlja da širi uspešan biznis. Ovaj plan sa Zoricom i Anom biće sigurno pun pogodak - završava izvor.

Zorica Marković
foto: Printscreen

Podsetimo, osim kao pevačica i rijaliti učesnik, Zorica Marković je poznata i kao dobar uspežna žena na svim poljima, te ne čudi što se odlučila na ovaj potez sa Anom i Acom. Zorica poznaje Acu dugi niz godina, dok se sa Anom zbližila u "Zadruzi 6".

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

02:49

Zorica Marković napravila haos u Vrnjačkoj Banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track