OPLJAČKAN ZVEZDAN SLAVNIĆ: Njegovim problemima nema kraja, evo koga je okrivio za lopovluk! Društvene mreže gore: STIGLA TE KARMA
Foto: Printscreen/instagram/zvezdanslavnic

haos

OPLJAČKAN ZVEZDAN SLAVNIĆ: Njegovim problemima nema kraja, evo koga je okrivio za lopovluk! Društvene mreže gore: STIGLA TE KARMA

Stars -

Zvezdan Slavnić nakon diskvalifikacije iz "Zadruge 6" novac zarađuje držanjem "lajvova" na TikTok-u, gde mu pratioci uplaćuju novac preko kupovine raznoraznih TikTok poklončića.

Ovo je popularan vid zarade među bivšim rijaliti učesnicima, a on je priznao da ga je pre desetak dana neko pokrao i da je zbog rešavanja tih problema morao da napravi pauzu od tri dana.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen Zadruga

- Pre 10, 15 dana su neki hakeri mi skinuli pare i onda smo mi to prijavili. Tek posle deset dana mi se javljaju ujutru, prekjuče u pet ujutru i ugase mi... Imam nalog, ali ne mogu da uđem.

Tako da su ceo dan gledali, juče se javili da su svi podaci u redu i čekamo 24 sata, onda su mi poslali nalog. Tako da tri dana nisam uzeo - rekao je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen/TV Pink, Printscreen/Tik Tok

Mnogo su ovo shvatili kao karmu, kako se Slavnić ranije bavio pljačkama, zbog čega je završavao u zatvoru, koji je on popularno nazivao "koledž".

Kurir.rs/ Espreso

Bonus video:

00:06

Ovde se krio Zvezdan Slavnić posle pljačke teške 1,3 miliona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja