ZAVIRITE U LUKSUZNU VIKENDICU LEE KIŠ! Bazen u velelepnom dvorištu, kočije, ležaljke... Evo kako izgleda omiljeni kutak voditeljke
Foto: Privatna Arhiva, ATA images

bajkovito

ZAVIRITE U LUKSUZNU VIKENDICU LEE KIŠ! Bazen u velelepnom dvorištu, kočije, ležaljke... Evo kako izgleda omiljeni kutak voditeljke

Stars -

Nakon još jedne uspešne sezone, voditeljka Lea Kiš-Jokić otputovala je na zasluženi odmor u njenu oazu mira nadomak Beograda.

Lea Kiš
foto: Dragan Kadić

Voditeljka sa suprugom vrele letnje dane provodi na Avali u vikendici koju poseduju dugi niz godina. Lea je svaki kutak opremila po svom ukusu, pa se može reći da je ovo jedan mali raj na zemlji.

U dvorištu je veliki bazen koji je centralni deo vikendice, a Lea tu provodi najviše vremena. Brine se oko male bašte u kojoj gaji omiljeno cveće, a kada odmara voli da čita u dvorištu ili na terasi.

1 / 4 Foto: Printscreen YT

Sa bazena se prostire prelep pogled na Avalu i okolna mesta, a tišina i ptice čine potpuni ugođaj. Velika ljuljaška je svakako jedno od njenih omiljenih mesta za opuštanje.

U dvorištu je i roštilj, pa tako Lea i njen suprug često pozovu prijatelje na druženje gde uživaju u razgovorima, omiljenoj hrani i čarobnom pogledu.

1 / 8 Foto: Printscreen YT

Kako bi saznali kako provodi vrele letnje dane, kontaktirali smo Leu koja je sa čitaocima Grand portala podelila svoje utiske sa letovanja.

-Mogu da kaže da leto provodim daleko od gradske gužve i ljudi. Na Avali sam napravila svoj (mali raj) nadomak Beograda. To je moja oaza za opuštanje i punjenje baterija za nove projekte koji me čekaju od septembra – kaže ona i dodaje:

-Ljubitelj sam i mora ali sve manje me privlače aerodromi, čekanja, gužve, velike vrućine da bih se odmorila neki put me putovanja više iscrpe nego što se odmorim. Moj izbor za ovo leto je svakako malo mirniji.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track