ON JE PRVI ČESTITAO ANASTASIJI I GUDELJU NA VERIDBI! Mnogi su očekivali reakciju članova porodice, a ovaj čovek ih sve PREDUHITRIO
Foto: Instagram, Shutterstock

Ražnatovićeva okačila emotivnu poruku

ON JE PRVI ČESTITAO ANASTASIJI I GUDELJU NA VERIDBI! Mnogi su očekivali reakciju članova porodice, a ovaj čovek ih sve PREDUHITRIO

Stars -

Vest da su se verili Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, sinoć je mnoge obradovala, a jedna bliska osoba im je odmah čestitala.

Romantična večera kojom je dominirala španska muzuika, pretvorila se u prelepo romantično veče u kojem je srpski reprezentativac Nemanja Gudelj pitao svoju devojku Anastasiju da mu bude žena, na šta je ona sa osmehom pristala.

Na njihov najlepši trenutak zabeležen je i objavljen na njihovim profilima na društvenoj mreži Instagram, a mnogi su im odmah čestitali.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen Instagram

Anastasija i Nemanja nisu krili sreću, a mnogi su očekivali prvu reakciju članova obe porodice. Međutim, prvi im je javno čestitao njihov vozač Rašid, kojeg smatraju za velikog prijatelja i koji im je poželeo sve najlepše:

- Čestitam vam na veridbi sa željom da imate mnogo sreće i ljubavi u budućnosti - napisao je Rašid koji je od samog početka uz popularni par.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

Anastasija je odmah objavila ovu poruku na svom profilu te pokazala koliko joj znači podrška najbližih prijatelja.

Inače, o tome koliko je Rašid blizak Nemanji svedoči i činjenica da je Gudelj istetovirao ime svog vozača na ruci, dok mu je Anastasija nedavno kupila patike čime se on i pohvalio.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:08

Evo šta radi Nemanja Gudelj pošto se saznalo da čeka bebu sa Anastasijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja