DRAMA DRAGANE KOSJERINE! Doživela peh na odmoru, u pomoć pritekao KAPETAN, voditeljka se javno oglasila i otkrila detalje!
Foto: Printscreen/Instagram

DRAMA DRAGANE KOSJERINE! Doživela peh na odmoru, u pomoć pritekao KAPETAN, voditeljka se javno oglasila i otkrila detalje!

Stars -

Popularna voditeljka Dragana Kosjerina otišla je pre nekoliko dana u Grčku, gde uživa na letnjem odmor. Međutim, danas joj se dogodila prava mini drama, što je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Dragana Kosjerina
foto: Printscreen/RTS

Naime, dok je krstarila, lepoj i zgodnoj voditeljki je upao telefon u moru. Ipak, Kosjerina nije mnogo očajavala. Kapetan broda kojim je plovila skočio je u more i pronašao njen telefon, a Dragana ga je uslikala i objavila na svom Instagram profilu.

Dragana Kosjerina
foto: Printskrin/Instagram

- Poseban pozdrav za kapetana koji je upravo izronio moj telefon - napisala je ona na srpskom jeziku, pa dodala na engleskom:

- Kao da se ništa nije desilo - dodala je Kosjerina.

Dragana Kosjerina
foto: Printscreen/Instagram

Lepa voditeljka je pre ove drame pokazala svojim pratiocima kako uživa na odmoru, a kao i uvek, dobila je pregršt komplimenata na račun svog izgleda. Ipak, Kosjerina se ne osvrće mnogo na ove komentare, kako uživa u vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom.

- Prirodno je da se ljudi interesuju. Ne krijem se, ali i ne zatrpavam medije detaljima iz privatnog života. Portali katkad nešto prenesu, na društvenim mrežama je sve dostupno, ali u tome nema ničeg lošeg - kazala nam je jednom prilikom Dragana Kosjerina za "Blic", pa dodala:

- Intimu čuvam za sebe, a partnera na kog sam ponosna i sa kojim delim život, nemam razloga da krijem.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:05

Dragana Kosjerina kao sirena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja