OVAKO IZGLEDA JEDAN OD BLIZANACA DRAGANE KATIĆ! Drugačiji i svoj, ne mari za tuđa mišljenja i komentare, isplivala ŠOK FOTKA!
Dragana Katić, Foto: Kurir televizija

ZANIMLJIVO

OVAKO IZGLEDA JEDAN OD BLIZANACA DRAGANE KATIĆ! Drugačiji i svoj, ne mari za tuđa mišljenja i komentare, isplivala ŠOK FOTKA!

Stars -

Dragana Katić odmara se u Crnoj Gori, a društvo na letovanju pravi joj jedan zgodan frajer po imenu Boban Živanović. Ove godine je, kao i njegov brat blizanac Bojan, proslavio 25. rođendan.

Dragana Katić
foto: Kurir Televizija

Lepo su vaspitani, uspešni i obrazovani mladi ljudi, pa popularna voditeljka ima sve razloge da bude ponosna na njih. Već ste mogli da pretpostavite da je reč o njenim sinovima.

Boban je master inženjer arhitekture. Studirao je u Berlinu, kosmopolitskom gradu čiji mu se umetnički duh očigledno dopao jer je ostao da živi u njemu. Njegov brat završio je političke nauke u Beogradu i bavi se organizacijom i produkcijom.

Dragana Katić
foto: Printskrin/Instagram

– Boban je ranije mogao da doleti s vremena na vreme, ali sada, otkako se zaposlio, to je nemoguće. Čekam da završim snimanje, jer samo za vikend mogu da odem da se vidim sa njim – ispričala je svojevremeno Dragana.

Dragana Katić
foto: Printskrin/Instagram

Iako Boban ima nalog na Instagramu, oglašava se samo kad ima dobar razlog za to. U jednoj od retkih objava talentovani mladić otkrio je da je dizajnirao seriju kinetičkih skulptura. Ima i neobičan modni izraz, prilično savremen, a na „morskoj” fotografiji sa mamom vidimo da se na odmoru malo opustio i da „neguje” riđe brčiće...

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

01:25

SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA! Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track