MILOMIR MARIĆ BEZ ODEĆE! Ovakvog ga do sada nikada niste videli, ova FOTKA će obići celu Srbiju
Milomir Marić, Foto: Beta

hit prizor

MILOMIR MARIĆ BEZ ODEĆE! Ovakvog ga do sada nikada niste videli, ova FOTKA će obići celu Srbiju

Stars -

Poznati bračni par Vesna Radusinović i Milomir Marić godišnji odmor po tradiciji provode u Crnoj Gori što i nije neko čudo ako uzmemo u obzir da je spisateljica rodom iz tih krajeva i da u Budvi imaju porodični stan.

Spakovali su se i otputovali kako bi sebi dali oduška i napunili baterije za predstojuće poslovne poduhvate, a sve to saznali smo putem Vesninog "Instagram" naloga na kojem je veoma aktivna za razliku od svog supruga.

Milomir Marić
foto: Printscreen

Ne voli Marić preterano da se eksponira ovim putem, niti je ljubitelj društvenih mreža, ali tu je njegova lepša polovina da objavi po koju zajedničku fotku i svima stavi do znanja da ljubav i nakon toliko godina cveta.

Da je u svog supruga zaljubljena kao prvog dana otkrila je fotografija Milomira Marića koju je ona ponosno objavila, najverovatnije želeći da se pohvali kakvog muža ima.

Što se roje misli moje ... - zagonetna je bila Vesna koja je Mareta prikazala u svetlu u kakvom je do sada retko viđen.

Milomir Marić bez odeće
Milomir Marić bez odećefoto: Instagram printscreen/vesnaradusinovicofficial

Mnogi su se iznenadili kada su uglednog novinara videli u ovakvom izdanju, pa je i fotografija Milomira Marića dok na suncem okupanoj plaži pozira, prikupila mnoštvo lajkova i komentara.

Dame su se posebno istakle u komentarima složne u mišljenju da se Marić u svojih 67. godina odlično drži i da zaista sjajno izgleda, kao i to da mu zanosna lepotica poput Vesne, savršeno pristaje.

Kurir / Story

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track