ANA NIKOLIĆ ODRŽALA KONCERT U STANU! Zgrada brujala od dobre muzike, onda je pustila pesmu Tanje Savić KOJA JU JE U SRCE POGODILA
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

KURIR TV

ANA NIKOLIĆ ODRŽALA KONCERT U STANU! Zgrada brujala od dobre muzike, onda je pustila pesmu Tanje Savić KOJA JU JE U SRCE POGODILA

Stars -

Pevačica Ana Nikolić glavna je tema nedeljama zbog nekoliko afera u kojima je bila glavni akter, a najviše zbog svađe sa bivšim menadžerom Sašom Mirkovićem. Tada se saznalo i za njen zdravstveni problem da ima ogromne ožiljke i rane na licu.

01:10

Ana Nikolic odvrnula muziku do Danske, tresti cela ulica

To je uznemirilo njene fanove koji su bili veoma zabrinuti za pevačicu. Međutim, Ana je nedavno izjavila da su sporni snimci i slike koje su nedavno procurili u javnost snimljene još u februaru i da je umeđu vremenu ozdravila. Zbog toga smo otišli ispred njene zgrade kako bi se uverili kako je sada.

Čim smo došli do zgrade na voždavcu gde živi, čuli smo njen prepoznatljiv glas dok se drala i vikala: "Baba, gde je goca?" Posle toga se utišala, a onda je usledio koncert uživo. Pustila je muziku do daske, treštala je cijela ulica, a ona je pevala. Najpre je išla pesma "Stranci" od Tanje Savići.

01:32

ANA NIKOLIĆ ODRŽALA KONCERT U STANU! Zgrada brujala od dobre muzike, onda je pustila pesmu Tanje Savić KOJI SU JE U SRCE POGODILI

Izgleda da su onu pogodili stihovi "Ljubavi ne zovi me, jer mi smo sad ko sveta dva, još bolujem", jer je baš njih pevala i sve glasa.

Posta toga pustila je hit kolege Šaka Polomente "Halo, ja sam" i na stih "Proklet da sam što sam izgubio nas" pevala je koliko je glas nosi.

I tako je koncert trajao ko zna koliko, ali mi više nismo mogli da čekamo ispred njene zgrade jer je sunce upeklo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:59

Evo šta radi Ana Nikolić nakon skandala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja