GOLIŠAVA NEDA UKRADEN! Pevačica pokazala ZMIJSKO TELO u osmoj deceniji, skinula se, pa napravila NAJVRELIJU POZU
Foto: Nenad Kostić

kurir paparaco

GOLIŠAVA NEDA UKRADEN! Pevačica pokazala ZMIJSKO TELO u osmoj deceniji, skinula se, pa napravila NAJVRELIJU POZU

Stars -

Neda Ukraden deo odmora provodi u svojoj porodičnoj kući u Lepetanima, gde joj je baza i odakle odlazi na koncerte koje ima tokom ovog leta širom regiona.

Naš paparaco uslikao je pevačicu dok je uživala na maloj, usamljenoj plaži, koja se nalazi ispod njene kuće. Ono što možemo da primetimo jeste da Neda grmi i u osmoj deceniji i da na osnovu fizičkog izgleda može da parira mnogo mlađim koleginicama.

Neda Ukraden
foto: Nenad Kostić

Inače, Neda je poznata kao negovana žena, koja posebnu pažnju posvećuje svom izgledu, što se može videti i na fotkama koje vam donosimo.

Neda Ukraden
foto: Nenad Kostić

Ukradenova je za plažu obukla jednodelni kupaći kostim, uz koji je ogrnula belu lanenu košulju, a lice je od sunca sakrila velikim naočarima i slamnatim šeširom. Čim je došla, odmah je legla na ležaljku i uživala u omiljenom koktelu, dok ju je unuka Neda mazala kremom za sunčanje. Unuk Dušan joj je potom pokazao i raka kog je ulovio u moru, što je nju oduševilo, a kasnije su joj se u uživanju pridružili i ćerka Jelena i zet Predrag, dok je unuka Aleksandra uživala sa svojim društvom.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Pevačica se na plaži sunčala još nekoliko sati, a zatim su se svi zajedno uputili kući na večeru.

Kurir.rs/ A.Panić

Bonus video:

00:07

NEDA UKRADEN U KUPAĆEM ZAPALILA SVE: Telo od milion dolara žele baš sve ŽENE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track