O KARLEUŠINOM SADO-MAZO STAJLINGU OD 20.000 € SVI PRIČAJU! Evo zašto su maska s rogovima i haljina sa šlepom BASNOSLOVNO KOŠTAJU
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, screenshot Twitter

sve za promociju

O KARLEUŠINOM SADO-MAZO STAJLINGU OD 20.000 € SVI PRIČAJU! Evo zašto su maska s rogovima i haljina sa šlepom BASNOSLOVNO KOŠTAJU

Stars -

Jelena Karleuša se u velikom stilu vraća na scenu posle 11 godina od izlaska njenog poslednjeg albuma.

Pevačica će u nedelju objaviti novi projekat "Alfa", a u sredu su građane Beograda i drugih gradova šokirali bilbordi i plakati na kojima se JK nalazi u neon zelenoj haljini i sa bizarnom maskom u sado-mazo vanzemaljskom fazonu na glavi koja je izazvala opštu histeriju.

Jelena Karleuša
foto: Privatna Arhiva

Kako Kurir saznaje, Jelena kao neko ko prati svetske trendove i donosi nove u naš region, za ovu kampanju je izabrala revijski model haljine i maske kineskog brenda “Buerlangma”, koja je deo kolekcije za jesen-zimu 2023. i predstavljena je na Londonskoj nedelji mode u februaru ove godine.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Karleuša ne žali novca kad je moda u pitanju, pa je prema našim saznanjima, samo za ovu masku i mini-haljinu sa šlepom iskeširala neverovatnih 20.000 evra, pošto se radi o modelima koji su ručno rađeni po meri i na koje se čeka nekoliko meseci. Zbog svega ovoga je i sama Jelena nekoliko puta išla u najvećoj tajnosti na probe u London, kako bi sve stajalo perfektno. Inače, ispod ove maske se jako teško i diše, tako da je Jelena stoički izdržala snimanja i slikanja u njoj, a koje je trajalo nekoliko sati.

A.P.

Bonus video:

01:10

ŠOK! JELENA KARLEUŠA IZBRISALA SKORO SVE SLIKE SA INSTAGRAMA: Ostavila samo ove dve, a svi sumnjaju u jedan RAZLOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track