ISPLIVALI DETALJI IZ ANINE BURNE PROŠLOSTI": Gledateljka uživo progovorila o Ćurčićevoj "Neka kaže šta je nosila u tašni..."
Foto: Printscreen/YouTube

ISPLIVALI DETALJI IZ ANINE BURNE PROŠLOSTI": Gledateljka uživo progovorila o Ćurčićevoj "Neka kaže šta je nosila u tašni..."

Stars -

Gostovanje Ane Ćurčić i Aleksandre Nikolić u emisiji "Zadruga - Narod pita" privuklo je ogromnu pažnju i izazvalo lavinu komentara i reakcija, a publika i dan-danas komentariše određene scene.

Ana Čurčić, Aleksandra Nikolić
foto: Petar Aleksić

Naime, tokom sinoćnje emisije, u kojoj su gostovali Predrag Peca Lazić i Šarmen Soraja, uključila se gledateljka, koja je fan Anđele Đuričić, a koja poseduje brojne informacije o Ani.

Zadruga
foto: Printscreen

Sve je javno iznela, pa postavila pitanja na koja Ćurčićeva i dalje nije dala odgovore, a tiču se njene "kriminalne biografije":

- Dobro veče javljam se sa područja Požarevca ali ću ostati anonimna. Sve vas pozdravljam! Počela bih od Ane Ćurčić i Aleks! Nijedna nije zaslužila ni prvo ni drugo mesto. Anđela je zaslužila da pobedi, jer je bila najpovređenija. Od kad je Ana ušla ja mislim da je 20 posto gledalaca prestalo da gleda - započela je gledateljka.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen TV Pink

- Kako je Ana smela da ostavi decu sa Zvedanom ako je bila zlostavljana? Prodali su stan zbog kocke. Radila je na rampi, a neka kaže i šta je nosila u tašni kada ju je policija zaustavila. Niko to ne spominje. Ako je volela svoju decu, trebalo je stan da sačuva za njih. Što nije čuvala Zvezdanovu majku? I Ja sam imala težak život pa nisam ušla u rijaliti. Ana Ćurčić je pokvarila rijaliti! - govorila je gledateljka.

-Ta situacija se desila u rijalitiju i Ana nije mogla da čeka da on izađe pa da reše. Mislim da nije trebalo sve stvari da iznosi da se ne bi okrenulo protiv nje, zato smo je najviše kritikovali - skočio je u odbranu Peca.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track