"POZIVAM SVE KOLEGE..." Mustafa Mehić i Džejla Ramović emotivno uništeni nakon UBISTVA u Gradačcu, uputili JAVNI APEL (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

POTRESNO

"POZIVAM SVE KOLEGE..." Mustafa Mehić i Džejla Ramović emotivno uništeni nakon UBISTVA u Gradačcu, uputili JAVNI APEL (FOTO)

Stars -

Juče je u medijima odjeknula vest koja je potresla ne samo Bosnu već i ceo region. Naime, u Gradačcu je izvesni N.S. ubio suprugu, a zatim još dvoje ljude nakon čega je ranio i policajce i sve to uživo prenosio putem svog Instagram profila.

Mustafa Mehić
foto: Printscreen

Nakon što je za tren oka Gradačac zavijen u crno oglasili su se Mustafa Mehić i Džejla Ramović vidno potrešeni događajem u svom rodnom gradu.

- Zbog monstruoznog čina koji se desio juče u mom Gradačcu, narednih sedam dana na svom Instagramu neću objavljivati nikakve snimke sa nastupa i slično - poručio je prošlogodišnji finalista i uputio apel kolegama.

Zvezde Granda
foto: Printskrin/Instagram

- Pozivam i sve kolege, posebno iz Gradačca da to takođe ispoštuju, iz poštovanja prema nedužnim žrtvama. Danas, sutra, svi možemo doći u situaciju da neko nonšalantno ispali metak u nas ili naše najmilije. Bože uputi nas na pravi put! Amin.

Džejla Ramović
foto: Printscreen

Van sebe nakon strašne tragedije bila je pobednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović koja je jednom objavom izazvala lavinu komentara.

- Žena, supruga, majka. Ubijena je jer je prijavila nasilje. Ožalošćeni: Građanke i građani Bosne i Hercegovine.

Zvezde Granda
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, nakon krvavog pira ubica iz Bosne N.S. pokušao je da pobegne od policije, ali ubrzo su ga pronašli i opkolili njegov auto, a na njihove oči oduzeo je sebi život.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

02:15

DŽEJLA RAMOVIĆ OTKRIVA PRAVU ISTINU O ODNOSU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ! Evo koja je pesma njenog života i šta misli o momcima u Španiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track