JANJUŠ U SVOM STILU ISPROZIVAO BEBICU I SLAĐU! Bivši zadrugar čestitao ljubavnom paru na romansi, ove reči mu NEĆE zaboraviti!
Foto: Petar Aleksić, screenshot Pink tv

hit

JANJUŠ U SVOM STILU ISPROZIVAO BEBICU I SLAĐU! Bivši zadrugar čestitao ljubavnom paru na romansi, ove reči mu NEĆE zaboraviti!

Stars -

Doskorašnji izabranik Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica uplovio je u emotivnu vezu sa Slađanom Lazić, otkrio je na svom "storiju" Marko Janjušević Janjuš.

Nenad Macanović, Miljana Kulić
foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

Da i posle "Zadruge" traje "Zadruga" govore svakodnevne peripetije usred kojih se svako malo nađu učesnici ovog rijaliti programa.

Nakon što su na svoju vezu stavili tačku Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica, bivši dečko temperamentne Nišlijke nije časio časa, pa je smuvao atraktivnu Slađu Lazić.

rijaliti, Zadruga, finale, rijaliti Zadruga
foto: Petar Aleksić

Naime, kako je na svom "instastoriju" objavio Marko Janjušević Janjuš, Bebica i Slađa uplovili su u emotivnu vezu:

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen TV Pink

- Slađa Lazić iz Užica, bivša sultanija iliti porcelana, kako voli sebe da naziva, i s druge strane bivši dečko Miljane Kulić, zet Marije i Siniše Kulića... U vezi su ljubavnoj. Čestitam od srca - napisao je Janjuš na Instagramu.

Marko Janjušević
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track