NIKAD VIĐENI SNIMAK POKOJNE KSENIJE PAJČIN PREPLAVIO MREŽE: Tad nije poznavala Filipa Kapisodu i ništa nije slutilo na TRAGEDIJU
Foto: Printscreen

sećanje

NIKAD VIĐENI SNIMAK POKOJNE KSENIJE PAJČIN PREPLAVIO MREŽE: Tad nije poznavala Filipa Kapisodu i ništa nije slutilo na TRAGEDIJU

Stars -

Na društvenim mreža pojavio se dosad neviđeni video snimak pokojne pop zvezde Ksenije Pajčin na koncertu Svetlane Cece Ražnatović na stadionu Marakana, davne 2002. godine.

Na snimku se vidi nasmejana i raspoložena Ksenija, u društvu koleginice Tijane Dapčević, koje su se strpljivo fotografisale sa fanovima.

@ksenija_pajcin Ksenija i Tijana Dapčević 16. juna 2002. godine na Cecinom koncertu na Marakani. #KsenijaPajcin #KsenijaPajčin #XeniaPajcin #XeniaPajčin #TijanaDapčević ♬ original sound - Ksenija Pajčin

Podsetimo, život mlade pevačice zauvek je prekinut 16. marta 2010. godine. Kseniju je u njenom stanu na Voždovcu usmrtio Filip, koji je nakon toga sebi oduzeo život. Njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja.

Prema izvorima bliskim istrazi, otkriveno je da je Ksenijino telo bilo u hodniku, a Filipovo u sobi, dok je pored njega bio pištolj. Spekulisalo se o tome da su se njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija je obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

Filip Kapisoda, Ksenija Pajčin
foto: Kurir

Ljubav prelepe pevačice i deset godina mlađeg manekena planula je na prvi pogled u julu 2008. godine. Upoznali su se na moru u Crnoj Gori i odmah zavoleli.

“Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam”, pričala je Ksenija prijateljima.

kurir.rs

Bonus video:

02:55

Karamela posetio grob Ksenije Pajčin na 11. godina od smrti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track