"NAPISALA SAM KNJIGU KAKO NE BI SNIMALI LAŽI!" Neda Ukraden otkrila koja osoba jedina ima prava da je GLUMI U FILMU: ZOVEM JE ĆERO
Foto: Nenad Kostić

KURIR TV

"NAPISALA SAM KNJIGU KAKO NE BI SNIMALI LAŽI!" Neda Ukraden otkrila koja osoba jedina ima prava da je GLUMI U FILMU: ZOVEM JE ĆERO

Stars -

Tokom ovog leta, dom Nede Ukraden, velike pop zvezde, postao je gostoljubiv domaćin ekipi Kurira i Ivanu Gajiću, smeštenom uz obalu Jadranskog mora.

U razgovoru koji je usledio, Neda Ukraden je sa mnogo iskrenosti otvorila svoje srce, deleći detalje iz svog bogatog života i uspešne karijere.

Pevačica je razgovarala o častima koje donosi biti pozvan na nečiju svadbu.

- Biti pozvan na nečiju svadbu je veliko zadovoljstvo. Neće vas zvati neko na svadbu ako vas ne voli. Već zato što vas ceni i poštuje, a niko nije gadljiv na to. Eto ja imam sreću da imam te koncerte. Dođem na taj program i idem kući. Možda je manje para nego ovi što su na tim tezgama koje su pune bakšiša, ali tako je to - istakla je pevačica.

Neda Ukraden
foto: Nenad Kostić

Neda je nedavno izdala knjigu o svom životu, a sada je podelila svoje misli o mogućem filmskom ostvarenju zasnovanom na njenom životu.

- Ja sam svoj život stavila na papir upravo zbog toga što će nekome možda nekad pasti na pamet da ekranizuje moj život. Jer kao što znate sada se time bave ljudi koji poštuju i ne poštuju istinu o nekom poevaču ili poznatoj ličnosti. Vrlo se iskrivljeno prikazuju razni segmenti života što glavnih aktera, pto sporednih. Pa da se ne bi dodavalo i pričalo o mom životu na način koji nije istinit ja sam to napisala i rekla istinu - rekla je pevačica i dodala:

07:33

NAPISALA SAM KNJIGU KAKO NE BI SNIMALI LAŽI O MOM ŽIVOTU! Neda Ukraden otkrila IME OSOBE koja jedina može da je glumi u filmu

- Za glavnu junakinju odnosno da mene glumi predlažem Ninu Badrić. Ona je meni fizički slična i dobro peva. Nisam je rekla nikada za tu ideju. Kad god se vidimo ja joj kažem gde si ćeri moja jer kao da sam je rodila.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:28

REDOVNO MI SE UDVARAJU MLAĐI MUŠKARCI! Neda Ukraden isprozivala vršnjake: Ne mogu uz stepenice, osim DVOJICE KOLEGA koji su TOP!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track