TORTA NA PET SPRATOVA, DVE VENČANICE, TRUBAČI! Zavirite na venčanje Danice Krstić: Nakon duge haljine obukla MINIĆ (FOTO)
Foto: PRITNSCREEN INSTAGRAM

VESELO

TORTA NA PET SPRATOVA, DVE VENČANICE, TRUBAČI! Zavirite na venčanje Danice Krstić: Nakon duge haljine obukla MINIĆ (FOTO)

Stars -

Etno pevačica Danica Krstić uzgovorila je sudbonosno "da" izabraniku Nikoli koji je po zanimanju stomatolog

Danica i Nikola organizovali su gala proslavu u jednom restoranu, a mlada je za ovu priliku imala dve venčanice. Prvu sa korsetom i dubokim šlicom, a drugu kratku sa perjem.

Pik večeri bili su trubači, ali i torta na pet spratova.

Gosti su bili izuzetno veseli, pa su svi poskakali sa svojih mesta i atmosferu podigli na najviši mogući nivo.

Danica Krstić
foto: Printscreen

Da podsetimo, u velikom intervju na početku godine, Danica je pričala o izabraniku kome se sada zaklela na večnu ljubav.

- Nikola je po zanimanju stomatolog, ali voli programiranje, gejmerski je nastrojen, tako da je moj hobi uz njega postalo navijanje dok igra igrice. Naravno, tu je i gledanje japanskih animiranih serija - kaže Danica za Blic.

Danica Krstić
foto: Printscreen

- Kod nas se ništa nije promenilo jer živimo zajedno od početka veze, sasvim spontano i prirodno, bez nekog dogovaranja i stresova oko toga. U ovom trenutku to traje skoro četiri godine, i mogu reći, super nam je zajedno - rekla je pevačica jednom prilikom o ljubavi sa partnerom.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

00:10

Prvi snimak Anastasije nakon svadbe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track