"LJUBAV JE KAD MAMA VOLI TATU" Oglasila se bivša žena Željka Joksimovića: Pljušte čestitke zbog njene EMOTIVNE OBJAVE (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

objavila pevačevu sliku sa njihovom ćerkom

"LJUBAV JE KAD MAMA VOLI TATU" Oglasila se bivša žena Željka Joksimovića: Pljušte čestitke zbog njene EMOTIVNE OBJAVE (FOTO)

Stars -

Bivša supruga Željka Joksimovića, Vesna, ne pojavljuje se u javnosti, a veoma je aktivna na društvenim mrežama.

Željko je sa Vesom dobio ćerku Minu koja je krenula očevim stopama i bavi se muzikom.

Inače, Željkova i Vesnina ćerka danas slavi 28. rođendan, a veliku pažnju je privukla Vesnina objava na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Vesna je na svom storiju na Instagramu objavila fotografiju na kojoj su Mina i Željko uze pesmu "Ljubav je" čiji je deo jednog stiha „ljubav je kad mama voli tatu, kad seka voli batu…“, a u opisu fotografije je napisala:

- Srećan rođendan bubamarice moja, ti si duša moje duše. Moj prvi komad Boga. Moje sve, volim te - napisala je Vesna, a čestitke pljušte.

Vesna Joksimović
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Željko je sa Vesnom bio u braku na početku svoje karijere, a otac je postao kada je imao samo 23 godine.

Ubrzo je bilo jasno da je devojčica od njega nasledila muzički talenat, a kada su se u medijima pojavile prve Vesnine fotografije, bilo je jasno - Mina liči na majku.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:57

JEDNA OD NAJBLIŽIH SARADNICA OTKRILA KAKAV JE ZAISTA ŽELJKO JOKSIMOVIĆ Sara je napisala najlepše tekstove POPULARNIH PESAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track