MARKO OSMAKČEVIĆ O ULASKU U ELITU! Progovorio o uzimanju HONORARA unapred, a od paprene cifre mnogima neće biti dobro
Foto: Damir Dervišagić

ŠOKIRAO!

MARKO OSMAKČEVIĆ O ULASKU U ELITU! Progovorio o uzimanju HONORARA unapred, a od paprene cifre mnogima neće biti dobro

Stars -

Nekadašnji učesnik "Zadruge" Marko Osmakčić otkrio je da li će biti takmičar nove sezone, "Elite", koja startuje za nekoliko dana.

- Za prethodnu sezonu sam imao poziv, ali ove godine nisam pregovarao sa čelnicima - rekao je na samom početku Marko, koji je potom otkrio da li bi ušao u šou.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

- Ušao bih za oko 200.000 evra i to unapred da uzmem honorar, a pored toga na mesečnom nivou da mi na račun leže 10.000 evra. Više nikome ne bih ćutao, to je sigurno - priznao je bivši zadrugar i otkrio da ga je budući rijaliti učesnik Danijel Dujković kontaktirao kako bi mu dao savet.

- Kontaktirao me je fudbaler iz Švajcarske. Iskreno, nekoliko puta smo se videli u klubu, ali ne poznajem ga. Dao sam mu neke smernice, ali nisam siguran koliko ja mogu da dam korisne savete za rijaliti - poručio je Marko.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Nakon izlaska iz rijalitija, Osmakčić se posvetio muzičkoj karijeri, a sada je objasnio kakvi su mu dalji planovi.

- Planiram da snimim još nekoliko pesama, to radim za svoju dušu, ali vratio sam se svom starom poslu. Trener sam u jednom teniskom klubu i to mi jako prija. Takav posao zahteva disciplinu i skroz drugačiji način života, kao i okruženje - zaključio je.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:32

Marko Osmakčić se obratio Viki Mitrović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track