Darko Radovanović pesmom otrgnut od zaborava

Sećanje

Darko Radovanović pesmom otrgnut od zaborava

Stars -
Dvadesetak pevača nastupilo u sportskoj hali u Sremskoj Mitrovici, pred oko 5.000 ljudi, na koncertu posvećenom tragično preminulom kolegi
1 / 8

Živi u srcima.Veče uoči rođendana Darka Radovanovića održan je koncert u znak sećanja na tragično preminulog pevača. Dvadesetak njegovih kolega preksinoć je pevalo u sportskoj hali u Sremskoj Mitrovici pred oko 5.000 ljudi. Veče je otvorila Ivana Selakov hitom „Ako je do mene“, koji je svojevremeno snimila s Radovanovićem. Na sceni su se potom smenjivali Petar Mitić, Nikola Rokvić, Romana, Rada Manojlović, Dženan Lončarević, Dejan i Saša Matić... Voditelj manifestacije bio je Vladimir Stanojević, koji je tokom promene izvođača čitao posvete kolega upućene preminulom pevaču.U poslednjem bloku koncerta nastupili su Adil, Goca Tržan, Saša Kovačević, Jelena Karleuša i Aco Pejović. Publika je sve vreme pevala uglas sa zvezdama u Darkovu čast.

Darko Radovanović
Darko Radovanović

Žena Dejana Matića pokazala stomačić!Supruga Dejana Matića, Jelena, koja je inače iz Sremske Mitrovice, prošetala je trudnički stomačić po bekstejdžu. Kako nije navikla na bliceve, malo joj je bilo nelagodno pred Kurirovim foto-reporterom, ali mu je ipak ljubazno pozirala.

Ana Kokić upala u centrifuguAna Kokić imala je energičnu koreografiju, pa je zahvaljujući frizuri (koju joj je napravila Cecina frizerka Bucka) izgledala kao da joj je glava upala u centrifugu dok je izvodila pesmu „Idemo na sve“. Publika je ovu promenu odlično prihvatila!

JK priredila spektaklJelena Karleuša izvela je svojevrstan mini-spektakl na bini! Uz pesme „Sodoma i Gomora“ i „Krimi rad“ nastupila je pretposlednja i scenskim nastupom oduševila publiku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track