ŠA ŽELEO BEBU, VANJA BILA PROTIV? Pre venčanja planirali proširenje porodice, pa se ona predomislila! Repera je to SLOMILO!
Foto: Printskrin/Instagram

ŠA ŽELEO BEBU, VANJA BILA PROTIV? Pre venčanja planirali proširenje porodice, pa se ona predomislila! Repera je to SLOMILO!

Stars -

U medijima odjeknula je vest da se Nenad Aleksić Ša i Vanja razvode nakon mesec dana. Naime, pojedini mediji su objavili da su se svađali jer je reper konstantno pritisko ženu da prošire porodicu, a ona to nije želela.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Nemam komentar za to rekla kazala i bliski izvori - izjavio je Ša.

- Ša i Vanja su i pre braka govorili o tome da bi želeli dete. Tada je ona bila ta koja mu je povlađivala pričama da jedva čeka da mu rodi sina koji će biti njihova mešavina. Naravno, to mu je bio dodatan razlog da je što pre oženi i sa njom zasnuje porodicu. Kada je venčanje održano i zvaničan brak počeo, Vanja je drastično promenila ploču - naveo je izvor uz tvrdnje da je reperu teško palo to što mu je supruga tek posle udaje priznala da još uvek ne želi dete:

- Ne samo da je Vanja sa oduševljenjem pričala o zajedničkoj bebi nego je zajedno sa Nenadom smišljala imena. Znala je koliko on voli decu i ubedila ga je da će postati tata u bliskoj budućnosti. Kako se brak razvijao, izmišljala je razloge da sačekaju sa tim, pričala da treba da uživaju jedno u drugom i da se još uvek navikava na novi bračni status zajedno sa sinom kog ima iz prvog braka. Iako je na početku popuštao, postalo mu je jasno da Vanja ne želi ni brak ni dete sa njim i postajao sve naporniji u želji da reše taj problem - kaže izvor uz tvrdnje da je Aleksićeva pobegla glavom bez obzira kada je shvatila da je suprug neće tako lako pustiti da promeni zajedničke planove za budućnost.

Nenad Aleskić Ša, Vanja Aleksić
foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Youtube, Nemanja Nikolić

- Svaki miran razgovor pretvarao se u pakao, psovke i agresiju. Urlao bi na nju uz tvrdnje da ga je izmaniplulisala i prevarila. Nije mu bilo jasno da neko može za jedan dan da promeni sve o čemu su zajedno maštali. Posle svake burne svađe bi ona odlazila iz porodičnog doma dok nije došao dan kada mu je priznala da nije srećna sa njim i da ne želi drugo dete u sledećih nekoliko godina. To ga je potpuno slomilo i tada je teškog srca shvatio da je kraj njihovog braka. Još uvek se ne miri sa tim da ju je toliko pogrešno procenio, prijateljima govori da ga je Vanja iskoristila zarad popularnosti i svaku noć plače. Za sada ne deluje da će doći da pomirenja, bar neće ukoliko Nenad ne odustaje od svoje najveće želje, a to je da ima decu - zaključio je izvor za Alo.

Inače, njihove svađe su kulminirale zbog ljubomore s obe strane, a kap koja je prelila čašu je kada je počeo da joj brani da izlazi s drugaricama.

Kurir/ Telegraf

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja