EVO KOLIKA KAZNA ČEKA DESINGERICU! Sankcije pooštrene, s ovim će morati da se suoči reper zbog vožnje pod dejstvom narkotika!
Foto: ATA images/Antonio Ahel

moraće da plati

EVO KOLIKA KAZNA ČEKA DESINGERICU! Sankcije pooštrene, s ovim će morati da se suoči reper zbog vožnje pod dejstvom narkotika!

Stars -

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica je danas priveden na Paliluli, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance.

Reper je u BMW zaustavljen u Beogradu, a utvrđeno je da je pozitivan na psihoahtivnu supstancu kanabis.Određeno mu je zadržavanje.

Dragomir Despic Desingerica
foto: ATA images/Antonio Ahel

Prošle godine su pooštrene kazne za vozače koji naprave prekršaj upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

- Svaki vozač se "alkotestira", a procedura za narkotike je malo dužeg trajanja. Uzima se uzorak pljuvačke, a sama analiza podataka traje od 10 do 15 minuta. Obično negoduju, ali i to je deo procedure. Kazna za odbijanje testriranja ogromna i kreće se u rasponu od 100.000 - 120.000, a ukoliko se vozač uhvati pod dejstvom narkotika kazne su od 20.000 - 40.000 dinara - ispričao je prošle godine major policije Vladimir Vida.

Kurir/ Informer

Bonus video:

00:08

Cobi ima lutku kao nekad Brena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track