SAŠA POPOVIĆ PROMENIO PRAVILA U ZVEZDAMA GRANDA: Na ove detalje takmičari moraju da budu spremni, evo šta je pravi PRESEDAN!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SAŠA POPOVIĆ PROMENIO PRAVILA U ZVEZDAMA GRANDA: Na ove detalje takmičari moraju da budu spremni, evo šta je pravi PRESEDAN!

Stars -

Takmičenje Zvezde Granda uspešno započelo je još jednu takmičarsku sezonu, a na prvom snimanju osetila se euforija i uzbuđenje.

Zvezde Granda
foto: Kurir

Članovi žirija će i ove godine ostati u istom sastavu, ali će pravila biti nešto drugačija.

Saša Popović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović je otkrio detalje nove sezone i za Kurir priznao po kojim pravilima će se takmičari suočavati sve do borbe u finalu.

- Ova sezona se razlikuje od svih jer imamo kandidate koji su izabrani, takmičare koji su mentori izabrali i takmičare izazivače. Prvi put za 20 godina imamo drugačija pravila. Svaki mentor će imati dva muška i dva ženska kandidata. Mnoge promene je možda teško objasniti ali je lako ispratiti i shvatiti kad krenu emisije. Do promene je došlo jer smo godinama imali isti koncept, pa smo rešili da napravimo promenu. Izabrani kandidati su oni koji nikda nisu došli do finala i sada im dajemo priliku, a ostali su potpuno novi takmičari - otkrio je Popović.

06:13

Sasa Popović o novim pravilima u novoj sezoni Zvezde Granda

Kurir.rs

Bonus video:

05:59

Saša Popović na finalu Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track