BAJAGA S NOVOM ŽENOM PROLAZNIKU UPAO U KADAR: Slikao srpsku zastavu na Adi pa ugledao pevača (VIDEO)
Foto: ATA images

BAJAGA S NOVOM ŽENOM PROLAZNIKU UPAO U KADAR: Slikao srpsku zastavu na Adi pa ugledao pevača (VIDEO)

Stars -

Korisnik društvene mreže X podelio je sa pratiocima da je doživeo neprijatnost, kada mu je u pokušaju da fotografiše zastavu Republike Srbije u kadar ušetao Momčilo Bajagić Bajaga.

Naime, pomenuti tviteraš šetao je Adom Ciganlijom, kada je uočio srpsku trobojku koja se vijoriola, nakon čega se na biciklističkoj stazi pojavio Bajaga sa novom suprugom.

- Pazite sada ovo. Ide niz. Vraćajući se sa Ade primetim veliku srpsku zastavu koja se super vijorila na vetru sa mostom na Adi u pozadini - započinje priču korisnik Tvitera.

- Kako sam se kretao ka njoj, bila je sve krupnija i hteo sam lepo da je kadriram i upotrebim cinematic mode sa telefona. U jednom trenutku zastava je stajala tačno ispred mosta stvarajući iluziju da stoji na vrhu mosta, ali su mi za dobar kadar smetale žice koje su se nalazile ispred.

Momčilo Bajagić Bajaga
foto: Printscreen X

- I tako, hodajući napred da uhvatim kadar bez žica, u kadar upada Bajaga koji mlatara rukom i ne dozvoljava da ga slikam?! A ja u fazonu, osobo niti slikam tebe, niti si bitan u mom životu jer te ne slušam, niti gotivim.

- Kako sam već došao na metar od njega pitao me je - Čemu slika? Na šta sam ja rekao: "Slikam zastavu iza (nisam čak ni hteo da kažem: "Iza Vas ili tek namerno iza tebe").

Momčilo Bajagić Bajaga
foto: Printscreen X

kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:50

RED ĆEVAPA, RED PLJESKAVICA I - BAJAGA! Nikad nisam bio na Roštiljijadi, vraćam se u Leskovac posle 10 godina: OVO ĆE BITI POSEBNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track