Najnovije vesti

"JELENA JE INSTITUCIJA" Mira Škorić stigla na koncert i dala sud o albumima JK, a zbog ovoga će se POBESNETI ESTRADA! (FOTO+VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

"JELENA JE INSTITUCIJA" Mira Škorić stigla na koncert i dala sud o albumima JK, a zbog ovoga će se POBESNETI ESTRADA! (FOTO+VIDEO)

Stars

Jelena Karleuša nedavno je nakon 11. godina objavila novi album i to ne jedan, već dva "Alfa" i "Omega".

Jelena Karleuša
foto: Privatna Arhiva, Printskrin/Instagram

Ovim ostvarenjem postigla je vrtoglavi uspeh, a svojoj publici želela je da pokloni koncert u centru prestonice i to potpuno besplatno.

Koncert Jelene Karleuše
foto: Damir Dervišagić

Na Beogradu na vodi pevačica je najavila pravi spektakl, a Mira Škorić se pojavila kako bi podržala svoju drugaricu, a tim povodom i otkrila kako joj se dopadaju novi albumi.

- Balade su mi lepe. Pomerila je sve granice i dala je dobar domaći zadatak svima. Ja sam bila privilegovana da budem prisutna i dok se album stvarao. Sve mi se sviđa, a verujem da će večeras sve biti pravi spektakl. Ako te svi ljudi vole, onda nešto nije u redu. Ona je stvarno napravila čudo. Album se dugo čekao, ali ona je jako temeljno radila svaki detalj. Jelena je posebna i institucija - izjavila je Mira za Kurir.

Koncert Jelene Karleuše
foto: Damir Dervišagić

- Ćerka je došla sa mnom na koncert. Ne volim da pričam o privatnom životu, tako da bi to bilo sve. Iako ćerka ne voli da se eksponira, "popila" je po koju sliku malo pre, šta da radim - nasmejala se pevačica.

04:27

Mira Škorić izjava

Kurir.rs

Bonus video:

02:05

MIRA ŠKORIĆ OTRIVA ZBOG ČEGA DUGO NIJE SNIMALA PESME: Zna se ko su pravi pevači! Publika najviše traži njenih PET STARIH HITOVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track