MISTERIJA ODNOSA MILA ĐUKANOVIĆA I JAMI! Slao helikopter po nju, bio lud za njom a vezu nikad nisu priznali: Kad umrem saznaće se
Foto: EPA Andrzej Lange, Dejan Milićević

ima neka tajna veza

MISTERIJA ODNOSA MILA ĐUKANOVIĆA I JAMI! Slao helikopter po nju, bio lud za njom a vezu nikad nisu priznali: Kad umrem saznaće se

Stars -

Jasna Milenković Jami bila jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima. Još tada, ona je zavela bivšeg predsednika Crne GoreMila Đukanovića.

Ona je nedavno rekla da će se tek nakon njene smrti saznati kakav su odnos Milo i ona zapravo imali.

Jasna Milenković Jami
foto: Kurir televizija

- Možda ću da napišem knjigu ili memoare, još nisam detaljno razradila taj deo. Ostaviću to ćerki da čita posle moje smrti, da ona sve ima crno na belo. Nešto kao ‘Mostovi okruga Medison’. Kad umrem, saznaće se istina o svemu. Zasad neka priča ko šta hoće. Istina je samo moja – rekla je pevačica tada u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Milo Đukanović
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Ja sam bila jedna od najpopularnijih pevačica u zemlji. On u tom momentu doživljava političko uzletanje koje nije moglo da se zaustavi. Ako je hladno vreme i sneg, ne mogu ja kolima za Podgoricu - rekla je ona i dodala:

- On je zato slao helikopter i mali avion po mene. Veoma lako sam i brzo stizala na dešavanja koja su tamo bila. Ja kad dođem tamo oni kažu: ‘Evo ga, stigao je naš dragulj’. Jednostavno, ja sam bila njihova miljenica neko ko je apsolutno mogao da zadovolji njihov ukus, pogotovo pevački – rekla je Jami svojevremeno o Đukanoviću u emisiji „Bulevar B92“.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

01:34:04

SCENIRANJE 19.02.2023. JAMI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja