BARBARA BOBAK PRETUKLA FANA NA NASTUPU, SKUPLJALI GA PO PODU! "Uhvatila sam ga za VRAT i bacila dole"
Barbara Bobak, Foto: Kurir tv

haos

BARBARA BOBAK PRETUKLA FANA NA NASTUPU, SKUPLJALI GA PO PODU! "Uhvatila sam ga za VRAT i bacila dole"

Stars -

Pevačica Barbara Bobak pre nešto više od tri godine postala je deo estradne scene, i od tada njena karijera ide uzlaznom putanjom. Ona je nedavno govorila o romskim svadbama, ali i izjavila da više ne peva privatna veselja, jer joj ne prija energija na takvim tezgama.

Barbara je sinoć bila gošća emisije "Amidži show" gde je otkrila do sada nepoznate detalje sa jedne od svadbi na kojoj je pevala, kada je pretukla nekulturnog i pijanog gosta.

Barbara Bobak
foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

Na pitanje da li je poželela da se nekad fizički obračuna sa nekim gostom na nastupu Barbara je izjavila da joj se ta situacija desila upravo na jednom privatnom veselju:

- Ja se jesam fizički obračunala sa nekim na nastupu. Neki čovek je bio jako pijan na nekoj svadbi, to nije bio nastup to je bila svadba, radila sam svadbu. Čovek je bio jako pijan i počeo je da mi se unosi u facu i krenuo je onako rukama kao da će da me uhvati, bio je stariji, ja sam mu rekla jednom skloni se, obavestila sam onda i mladoženju, i onda treći put sam ga ja uhvatila za vrat i bacila na pod. Posle su ga izveli napolje i objasnili mu neke stvari", rekla je Bobakova i iznenadila mnoge.

Barbara Bobak
foto: Kurir televizija

Kurir / Ami G Show

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track