ISPLIVAO LEONTININ SNIMAK IZ DETINJSTVA: Pevačica bila gost kod Minje Subote, a ovo je njen PRVI JAVNI NASTUP! (VIDEO)
Foto: Beta/Beoinfo

preslatko

ISPLIVAO LEONTININ SNIMAK IZ DETINJSTVA: Pevačica bila gost kod Minje Subote, a ovo je njen PRVI JAVNI NASTUP! (VIDEO)

Stars -

Leontina Vukomanović devedesetih i dvehiljaditih imala je izuzetnu muzičku karijeru. Pred nama se pojavila zanosna plavuša raskošnog glasa i vitkog stasa, za kojom je ludelo pola estrade.

Leontina Vukomanović
foto: screenshot

Lepa i mlada pevačica, a još uspešniji kompozitor i autor, gradila je zavidnu karijeru. Međutim, izgled Leontine Vukomanović nije oduvek bio takav.

Kada se prvi put kao mladi kompozitor pojavila u emisiji "Muzički tobogan", Leontina je bila četrnaestogodišnja vitka brineta bez trunke šminke na licu. Transformacija koju je ovaj devojčurak doživeo do prve pesme bila je velika, a njena lepota procvetala je čini se preko noći.

Kada je u njen život ušao Filip Pat, Leontina je karijeru ostavila po strani, rodila je ćerku Luciju, kojoj se potom potpuno posvetila. Ipak, muzikom je uvek nastavila da se bavi, komponujući za brojne kolege i vodeći dečiji hor "Čarolija".

Leontina, Kruševac
foto: Kurir/Ž. M.

Izgled Leontine Vukomanović sa druge strane više se nije mnogo menjao. Ostala je verna svojoj plavoj boji kose, prirodnom izgledu sa minimumom šminke. Kao brinetu javnost više nije imala prilike da je vidi.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

04:41

KONSTRAKTA VEŽBALA 5 SATI BEZ PAUZE! Leontina otkrila šta se dešavalo IZA KULISA priprema za Evroviziju: DALA SAM JOJ JEDAN SAVET

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track