ANITI SU IPAK POTREBNI MUŠKARCI?! Matoroj iza leđa otkrila sve u KAMERU, evo koga priželjkuje!
Foto: Printskrin/Instagram

razvod u najavi

ANITI SU IPAK POTREBNI MUŠKARCI?! Matoroj iza leđa otkrila sve u KAMERU, evo koga priželjkuje!

Stars -

Novopečeni bračni par Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović žestoko se sukobljavaju pred kamerama u rijalitiju "Elita", te zbog reči koje su izgovorile jedna drugoj, mnogi su mišljenja da će devojke javno staviti tačku na svoj odnos.

Jovana Tomić Matora
foto: Printskrin/Instagram

Njih dve uvek nađu način da poprave situaciju i nastave da uživaju u ljubavi, ali bez obzira na to, Tomićeva je više puta otkrila da joj Anita pravi velike probleme u rijalitiju i da strahuje da će pogrešno reagovati ukoliko ona hitno ne promeni svoje ponašanje. Ljubomorne scene su stalno prisutne sa obe strane, a posle novog snimka koji se pojavio na mrežama mnogi spekulišu da može da dođe do razvoda.

Anita Stanojlović
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Anita je razgovarala sa svojim cimerima o muškarcima u Beloj kući, gde je govorila kako bi trebalo da bude više tipova kao što je Slobodan Josipović, pa u kameru poručila da se nađe još takvih muškaraca koji će doći da borave sa njima u rijaliti programu.

- Nadjite nekog poput Slobe, kakav Bukilić. Sve neki klinci - govorila je Anita.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen Pink Tv

Poznavajući temperament Jovane Tomić Matore ovo joj se neće dopasti, a ako se desi da sazna šta je Anita govorila iza njenih leđa mnogi komentarišu na društvenim mrežama da bi moglo da dođe do ozbiljnog haosa, čak možda i razvoda.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:15

Matora i Anita izgovorile sudbonosno DA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja