"JEDNOM SAM TO PROBALA" Da li treba mešati posao i ljubav? Estrada za Kurir TV: Takav nam je posao, sve radimo na emociju (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

HIT ODGOVORI!

"JEDNOM SAM TO PROBALA" Da li treba mešati posao i ljubav? Estrada za Kurir TV: Takav nam je posao, sve radimo na emociju (VIDEO)

Stars -

Nije retka pojava na estradi da emotivni partneri budu i poslovni saradnici.

Upravo glavni akteri iste su nam otrkili da li smatraju da bi trebalo, ili moglo uopšte, mešati posao i ljubav.

- Probala sam jednom i jako sam se opekla. To verovatno ima dobre strane, zavisi kako gledaš. Za mene lično to nije dobar potez - rekla jeTatijana.

01:07

JEDNOM SAM TO PROBALA Da li treba mešati posao i ljubav? Estrada za Kurir TV: Takav nam je posao, sve radimo na emociju

- Mislim da nije okej, kada se uključe emocije smatram da se ne rasuđuje dobro, biznis bi trebalo da bude isključivo biznis - smatra Vanja Mijatovic

- Uf, dobro pitanje. Sve zavisi kakva je ta ljubav. Ovaj posao izgleda kao posao, ali mi se emotivno dosta ložimo, treba da uveseliš, rastužiš ljude. Mi sve to radimo sa emocijom. Ako su nečiste emocije upletene može biti problem - zatečen pitanjem, rekao je Joca Stefanović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:53

DOK NAROD KLECA, ESTRADA UŽIVA U RASKOŠI! Povećavaju plate članovima benda, POSKUPLJUJU NASTUPE! Zna koliko košta samo OVA stvar!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track