NOVI ŽIVOTNI PLANOVI! Anđelka donela NEOČEKIVANU ODLUKU: Sa suprugom rešila da uradi OVO, evo koje su im OPCIJE
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Promene

NOVI ŽIVOTNI PLANOVI! Anđelka donela NEOČEKIVANU ODLUKU: Sa suprugom rešila da uradi OVO, evo koje su im OPCIJE

Stars -

Anđelka i Marko Žugić uživaju u bračnom životu i polako, ali sigurno prave planove za budućnost.

Jedan od njih je kuća na selu. Glumica i njen muž planiraju, kako Kurir saznaje, da se presele iz grada u prigradsko naselje. Opcija su placevi u nekom od okolnih beogradskih sela kako bi mogli brzo i lako da dovezu decu u školu.

Anđelka Prpić
foto: Privatna arhiva, Printscreen/Instagram

- Anđelka obožava prirodu i želi da joj deca odrastaju u takvom okruženju. Supružnici su razgovarali i dogovorili se da do kraja sledećeg leta imaju svoju oazu mira van grada. Već su se dali u potragu za placevima jer ne žele da kupe kuću, nego da je grade po svojim željama - priča naš izvor blizak paru.

Inače, Anđelki je ovo drugi brak, dok je Marku prvi. Ona je bila udata za beogradskog ugostitelja Daria Prpića, s kojim ima sina, dok je Marko pre veze s glumicom bio u dugogodišnjoj vezi. On je s tom devojkom i zakazao svadbu, na kojoj je trebalo kum da mu bude Anđelkin bivši muž, koji mu je i bio jedan od najbližih prijatelja.

Anđelka Prpić
foto: Kurir, Damir Dervišagić, Marija Mladjen/ATAImages

Podsetimo, Anđelka skoro sve stvari iz privatnog života krije. Tako je sakrila i da se porodila. Vest da je po drugi put postala majka pojavila se krajem maja, a ona se porodila deset dana ranije, što je Kurir otkrio. U tajnosti se nedavno udala za Marka, a svadbu je napravila za najuži krug prijatelja u jednom restoranu na Zemunskoj pijaci.

Anđelka Prpić, Stefan Buzurović
foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track