"JA SAM JEDINI PACIJENT KOJI JE PLAKAO ŠTO NAPUŠTA PSIHIJATRIJU!" Pevač Bojan Tomović: Vraćam se tamo gde sam se razboleo
Foto: Printscreen/Facebook, Beta Dragan Gojić

iskren

"JA SAM JEDINI PACIJENT KOJI JE PLAKAO ŠTO NAPUŠTA PSIHIJATRIJU!" Pevač Bojan Tomović: Vraćam se tamo gde sam se razboleo

Stars -

Pevač Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a sada priča da mu je do te mere bilo teško da je sanjao o tome da legne u krevet i više nikad se ne probudi.

On je ponovo bio hospitalizovan, a kako je izjavio verovatno je jedini pacijent, koji je plakao zato što napušta psihijatrijsku bolnicu.

Bojan Tomić
foto: Kurir

- Upravo sam izašao iz psihijatrijske bolnice i beskrajno sam tužan, jer se vraćam među nepregledane. Vraćam se tamo gde sam se razboleo, a kažu da ne možeš ozdraviti u sredini u kojoj si oboleo - rekao je Tomović.

Bojan Tomić
foto: Kurir

- Ovo mi je treća hospitalizaija i desilo mi se ono "treća sreća" . Napokon sam bolje psihički, svaki dan, 12 dana zaredom su mi strujom protresli mozak, ne bi li pokrenuli hormon sreće i tako ublazili hroničnu, bipolarnu depresiju. Ja sam, kažu, jedini pacijent koji je plakao kad je izlazio iz ludnice, jer znam gde se vraćam, a tamo sam svoj među svojima. Niko te ne osuđuje, ne vređa i ne ponižava, svi imamo razumevanja jedni za druge ,tako da će mi faliti moji cimeri koji su zapravo psihički ranjeni ljudi, a nikako agresivni ludaci kao što mnogi misle na ovom Balkanu, koji je osim što je geografski prostor, Balkan je i dijagnoza i to mnogo teza no ova moja bipolarna i post traumatska - rekao je Bojan.

Kurir.rs/L. S.

Bonus video:

00:10

Bojan Tomović i crni humor u bolnici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track