Najnovije vesti

OD PRODAJE GRANDA ZARADIO 7.350.000 € PA SE PENZIONISAO! Saša Popović otkrio kolika mu je PEZNIJA, tu cifru niko nije očekivao!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

nije mu loše

OD PRODAJE GRANDA ZARADIO 7.350.000 € PA SE PENZIONISAO! Saša Popović otkrio kolika mu je PEZNIJA, tu cifru niko nije očekivao!

Stars

Saša Popović je otkrio koliko iznosi njegova penzija, a Dragan Stojković Bosanac da redovno koristi gradski prevoz.

- Da li si uzeo besplatnu karticu za gradski prevoz? Znam da ima mercedesa kocku koji troši 20 litara, pa ti se ne isplati da ga voziš po Beogradu - rekao je Popović.

- Ja sam penzioner i dičim se svojom penzijom, ali podržavam sve intencije koje vladaju u ovoj zemlji. Imam u Srbiji svoju kartu po kojoj se vozim za džabe po Beogradu,a ti verovatno imaš hrvatsku. Lako je tebi kad ne živiš od penzije, sramoto jedna - rekao je Bosanac.

Dragan Stojković, Bosanac, Dragan Stojković Bosanac
foto: Damir Dervišagić

- Kako ne živim od penzije? Penzija mi je najmilija stvar - odgovorio je Saša.

- Lako je tebi kad imaš penziju 128.000 dinara - dodao je Bosanac.

- Trenutno imam 102.000 - otkrio je Popović.

Podsetimo, Popović je ranije i ispričao na šta troši svoju penziju.

- Od penzije plaćam struju, gas, porez na imovinu, hranu, za porodicu, decu, deo ode na kućnu pomoćnicu i kad sve to poplaćam, ostane mi za krem bananice i dve žvake.

Kako je Kurir ranije pisao, Popović i Brena prodali su 51 odsto kompanije još 2014. godine, kada su za to dobili oko 15 miliona evra. Sašin udeo u vlasničkoj strukturi tada je bio 49 odsto, pa mu je prodajom pripalo 7.350.000 evra, dok je pevačica posedovala 51 procenata i ona je postala bogatija za 7.650.000 evra. Oni su, kao manjinski vlasnici, na godišnjem nivou zarađivali oko milion evra od poslovanja "Granda", pa je pevačica tako od 2014. do 2019. dobila 4.370.500, a Saša 4.114.482 evra.

kurir.rs

Bonus video:

01:01

POZVAO SAM GA JER JE PRIČAO NAJGORE O MENI Saša Popović o Đorđu Davidu: Malo ko zna za ovaj detalj u njegovom životu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track