Ograničen kontigent VIP ulaznica od sada dostupan za koncert Nucci-ja i Voyage-a!
Foto: Promo

Ograničen kontigent VIP ulaznica od sada dostupan za koncert Nucci-ja i Voyage-a!

Stars -

Beograd se uveliko priprema za muzički spektakl kakav još nije viđen! Nucci i Voyage, neprikosnoveni dvojac regionalne trep scene, na svom prvom solističkom koncertu udružiće snage sa više od 10 ikona trep muzike, obećavajući koncertno iskustvo koje će u potpunosti promeniti pravila igre i doneti potpunu transformaciju live industrije. Koncert pod nazivom NUCCI X VOYAGE & FRIENDS: "BALKAN DAJE SVE" ODRŽAĆE SE 06. OKTOBRA U HANGARU LUKE BEOGRAD, a sada su dostupne i VIP ulaznice za ovu nezaboravnu noć!

VIP zona donosi ne samo najbolji pogled na ceo koncertni prostor već i niz ekskluzivnih pogodnosti, a kako je kapacitet ove zone je ograničen, savet je da svoje VIP ulaznice po ceni već od 2.290 dinara nabavite na vreme.

Nucci i Voyage tvorci su novog muzičkog talasa i hitova koji su postali glas mnogih generacija, a kako najavljuju, "Balkan Daje Sve" nije običan koncert - to je revolucionarni događaj koji će pomeriti granice muzičke scene i postaviti nove standarde u oblasti zabave. Najsavremenija audio-vizuelna produkcija sa do sada neviđenim specijalnim efektima stvoriće jedinstveno iskustvo za sve prisutne i dodatno upotpuniti ovaj senzacionalni događaj.

Glavne zvezde večeri na svom prvom solističkom koncertu imaće podršku svojih prijatelja, pa će se tako na sceni naći više od 10 regionalnih ikona trep muzike, uključujući Zeru, Crnog Cerka, Lackua, Coronu, Rimskega, Popova, Hennyja, Desingericu x Pljugicu, Gazdu Paju, Sajfera, Relju Torinna i Teodoru Popovsku.

Ulaznice su dostupne dostupne putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat), na blagajnama Štark Arene i Doma Omladine i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja